vineri, mai 24, 2024
AcasăPoliticaLocalCandidează Kereskenyi Gabor pentru un nou mandat de primar?, cel puțin asta...

Candidează Kereskenyi Gabor pentru un nou mandat de primar?, cel puțin asta reiese în urma vizitei la Satu Mare a vicepremierului Kelemen Hunor

Vicepremierul Kelemen Hunor, ministrul Dezvoltării, Cseke Attila și ministrul Mediului, Tanczos Barna au vizitat șantierul celui de-al treilea pod peste Someș în cursul zilei de marți, 30 august 2022. De pe șantier, ministrul Dezvoltării și vicepremierul Kelemen Hunor au dat impresia că au bătut atâta drum până la Satu Mare doar cu scopul de a-l lăuda pe primar, mai pe românește, în ideea de a-i face puțină campanie.

Cei doi demnitari au vorbit în termeni laudativi la adresa edilului șef, pregătind practic terenul pentru alegerile din 2024?. Mulți ar spune că este cam devreme, însă adevărul e că jocurile au început imediat după finalizarea alegerilor trecute.

Un vis al domnului primar despre care am discutat cu câțiva ani în urmă și iată că se înfăptuiește zi de zi. O finanțare importantă din partea bugetului de stat, din partea Ministerului Dezvoltării, de 164 de milioane de lei. (…)Nu sunt probleme de bugetare a acestui proiect de investiții. Al treilea pod peste râul Someș din Satu Mare despre care sătmărenii discută de foarte mult timp și uite că se înfăptuiște zi de zi. (…) Poate fi arătată ca și exemplu (n.r. proiectul) că putem să construim în România și că pot fi în Satu Mare asemenea infrastructuri noi, poate pe care le-am văzut până acum doar în alte țări, acum e posibil și suntem capabili și aici. Colaborarea dintre Primăria municipiului Satu Mare și Ministerul Dezvoltării a fost una exemplară”, a spus printre altele, ministrul Cseke Attila.

Nu face altceva Guvernul României dceât ceea ce este normal și firesc, să suțină inițiativele locale, să construiască infrastructură pentru comunitățile locale, să îmbunătățească condițiile de trai și perspectiva pentru fiecare om, pentru fiecare familie. Trebuie să vă spun că domnul Kereskenyi și înainte să fie primar, dar mai ales de când e primar, în fiecare zi militează pentru interesele sătmărenilor. Felicitări pentru această consecvență și sigur, aici suntem la acest pod care și din punct de vedere tehnologic este o investiție foarte interesată, dar dacă mergem prin municipiul Satu Mare vedem că în anii care au trecut s-a schimbat orașul, se schimbă orașul în fiecare zi. Nu s-a construit un trotuar în 30 de ani și se construiește astăzi. Sigur că oamenii de aici își dau seama că au făcut o alegere bună și eu cred că da, au făcut o alegere bună. E un gospodar bun care e preocupat de interesele comunității locale și militează în fiecare zi, și la domnul Cseke, și la ceilalți miniștri, pentru a susține proiectele orașului”, a declarat vicepremierul Kelemen Hunor.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente