Acasă Locale Stiri Satu Mare Caniculă la Satu Mare - 36 de grade

Caniculă la Satu Mare – 36 de grade

Canicula va pune stăpânire pe aproape tot județul Satu Mare astăzi, dar de mâine temperaturile vor începe să scadă semnificativ. La nivelul solului, aceste temperaturi pot fi resimțite ca fiind mai mari cu până la 7-8 grade Celsius.
Oricum, pentru astăzi, meteorologii anunță maxime de 36 de grade Celsius în regiunea Maramureș_Satu Mare, 35 de grade în Crișana, respectiv 35 de grade în Transilvania.

Vineri, 28 iunie a.c., temperaturile încep să scadă semnificativ, ajungându-se chiar la diferențe de 12 grade Celsius față de cele de azi. Și se anunță și posibile averse. Maximele vor ajunge la 24 de grade Celsius în regiunea Maramureș-Satu Mare, 28 de grade în Crișana, 29 de grade în Transilvania.

- Advertisment -

Cele mai populare

Primarul comunei Tarna Mare

Ce înseamnă să fii primar?  -E o mare onoare, dar și o mare responsabilitate, pentru că  oamenii din comuna...

Simona Halep a câștigat turneul de la Roma

Simona Halep și Karolina Pliskova au disputat al doilea meci direct dintr-o finală din circuitul WTA la Roma, luni, de la 15:30. Românca noastră a câștigat finala dupa 2...

Educația și școala,sacrificate în continuare

Într-un număr de 305 de școli elevii fac luni cursuri exclusiv online, potrivit ultimelor date transmise de către Ministerul Educației, în contextul în...

PNL SATU MARE – LA UN PAS DE O VICTORIE ISTORICĂ!

După o campanie extrem de eficientă, în care candidații PNL Satu Mare au transmis alegătorilor mesajele cele mai...

Comentarii recente