sâmbătă, decembrie 2, 2023
AcasăLocaleStiri Satu MareCăprior sfâșiat de câini, la Turulung. Un tânăr (17) ani a fost...

Căprior sfâșiat de câini, la Turulung. Un tânăr (17) ani a fost prins la braconaj

La data de 25 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Secției Poliție Rurală Satu Mare au fost sesizați prin apelul unic de urgență 112 de către un paznic de vânătoare din cadrul Fondului Cinegetic 14 Halmeu despre faptul că, în zona Pășunii Turulung, ar fi surprins o persoană care ar fi desfășurat acte de braconaj.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au identificat un tânăr de 17 ani, domiciliat în localitatea Turulung, care ar fi practicat vânătoarea, folosind în acest sens 2 câini din rasa metiș ogar.

Totodată, în vehiculul cu tracțiune animală aparținând tânărului, a fost identificat un căprior decedat, care prezenta urme ce pot rezulta în urma desfășurării unei astfel de activități.

Polițiștii din cadrul Secției Poliție Rurală Satu Mare au beneficiat și de sprijinul unui specialist din cadrul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase.

În cauză, cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de braconaj cinegetic, în forma practicării vânătorii cu ogari sau metiși de ogari.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente