Acasă Economico-social Caritas Satu Mare face apel catre cetateni: Nu mai aruncați mizerii în...

Caritas Satu Mare face apel catre cetateni: Nu mai aruncați mizerii în containerele pentru haine

Organizația Caritas a Diecezei Satu Mare se adresează cetățenilor prin următorul apel în legătură cu utilizarea containerelor special amenajate pentru colectarea hainelor și pantofilor:

„Stimați donatori! Vă rugăm să nu aruncați gunoi menajer, gunoi din grădină, moloz sau alte materiale reciclabile în containerele special amenajate de către Organizația Caritas a Diecezei Satu Mare pentru colectarea hainelor și a pantofilor! În container depuneți doar haine, pantofi, materiale textile și eventual jucării! Orice alte deșeuri aruncate în aceste containere contaminează donațiile depuse anterior astfel acestea nu mai pot fi utilizate corespunzător. Dacă observați că s-au umplut containerele sau observați deșeuri aruncate în jurul acestora, vă rugăm să apelați numărul de telefon inscripționat pe containere.

Vă mulțumim pentru donațiile Dumneavoastră! Să ajutăm împreună”. Acțiunea în cadrul căreia Organizația Caritas a Diecezei Satu Mare colectează haine și pantofi a fost inițiat în anul 2011. În cei aproape 2 ani s-au amplasat containere speciale în 10 localități pe aria Diecezei Satu Mare (Satu Mare, Ardud, Carei, Foieni, Cămin, Negrești Oaș, Seini, Sighetu Marmației, Baia Mare, Baia Sprie).

Acțiunea de colectare este una de succes. Lună de lună se strâng multe donații compuse din haine, pantofi și alte materiale textile. Tot ceea ce este de bună calitate este donat familiilor nevoiașe care apelează la Organizație, iar cele care sunt de calitate slabă și nu mai pot fi folosite sunt valorificate ca materie primă reciclabilă. Sumele strânse în acest fel, lunar aproximativ 1300 de lei, sunt utilizate în beneficiul persoanelor care apelează la serviciile Organizației Caritas.

1 COMENTARIU

Comments are closed.

- Advertisment -

Cele mai populare

Ziua Națională, marcată în avans de cei mai mici preșcolari ai Grădiniței Nr.1

În fiecare an de 1 Decembrie românii sărbătoresc Ziua României și își amintesc de eroii...

BNR a prezentat banconta pe care este imprimată Ecaterina Teodoroiu

Prima bancnotă cu putere circulatorie pe care este prezentată o personalitate feminină – Ecaterina Teodoroiu, a fost prezentată...

Programul manifestărilor dedicate Zilei Naționale a fost modificat

Instituția Prefectului Satu Mare a anunțat modificările aduse în programul manifestărilor dedicate Zilei Naționale a României din 1...

Oficial! S-a stabilit ora la care se pornește iulminatul festiv

Așa cum anticipam, https://www.jurnaluldesatumare.ro/mantia-magica-a-sarbatorilor-de-iarna-se-asterne-peste-orasul-nostru-noi-imagini-cu-decoratiunile-festive/ , iluminatul festiv se pornește pe data de 30 noiembrie începând cu ora 18.00.

Comentarii recente