Acasă Economico-social Caritas Satu Mare face apel catre cetateni: Nu mai aruncați mizerii în...

Caritas Satu Mare face apel catre cetateni: Nu mai aruncați mizerii în containerele pentru haine

Organizația Caritas a Diecezei Satu Mare se adresează cetățenilor prin următorul apel în legătură cu utilizarea containerelor special amenajate pentru colectarea hainelor și pantofilor:

„Stimați donatori! Vă rugăm să nu aruncați gunoi menajer, gunoi din grădină, moloz sau alte materiale reciclabile în containerele special amenajate de către Organizația Caritas a Diecezei Satu Mare pentru colectarea hainelor și a pantofilor! În container depuneți doar haine, pantofi, materiale textile și eventual jucării! Orice alte deșeuri aruncate în aceste containere contaminează donațiile depuse anterior astfel acestea nu mai pot fi utilizate corespunzător. Dacă observați că s-au umplut containerele sau observați deșeuri aruncate în jurul acestora, vă rugăm să apelați numărul de telefon inscripționat pe containere.

Vă mulțumim pentru donațiile Dumneavoastră! Să ajutăm împreună”. Acțiunea în cadrul căreia Organizația Caritas a Diecezei Satu Mare colectează haine și pantofi a fost inițiat în anul 2011. În cei aproape 2 ani s-au amplasat containere speciale în 10 localități pe aria Diecezei Satu Mare (Satu Mare, Ardud, Carei, Foieni, Cămin, Negrești Oaș, Seini, Sighetu Marmației, Baia Mare, Baia Sprie).

Acțiunea de colectare este una de succes. Lună de lună se strâng multe donații compuse din haine, pantofi și alte materiale textile. Tot ceea ce este de bună calitate este donat familiilor nevoiașe care apelează la Organizație, iar cele care sunt de calitate slabă și nu mai pot fi folosite sunt valorificate ca materie primă reciclabilă. Sumele strânse în acest fel, lunar aproximativ 1300 de lei, sunt utilizate în beneficiul persoanelor care apelează la serviciile Organizației Caritas.

1 COMENTARIU

Comments are closed.

- Advertisment -

Cele mai populare

Primarul comunei Tarna Mare

Ce înseamnă să fii primar?  -E o mare onoare, dar și o mare responsabilitate, pentru că  oamenii din comuna...

Simona Halep a câștigat turneul de la Roma

Simona Halep și Karolina Pliskova au disputat al doilea meci direct dintr-o finală din circuitul WTA la Roma, luni, de la 15:30. Românca noastră a câștigat finala dupa 2...

Educația și școala,sacrificate în continuare

Într-un număr de 305 de școli elevii fac luni cursuri exclusiv online, potrivit ultimelor date transmise de către Ministerul Educației, în contextul în...

PNL SATU MARE – LA UN PAS DE O VICTORIE ISTORICĂ!

După o campanie extrem de eficientă, în care candidații PNL Satu Mare au transmis alegătorilor mesajele cele mai...

Comentarii recente