luni, aprilie 22, 2024
AcasăEconomico-socialSocialCaz șocant în Buzău. Un copil (2 ani) a fost răpit din...

Caz șocant în Buzău. Un copil (2 ani) a fost răpit din fața curții

Un copil de doi ani şi jumătate a fost răpit din faţa curţii bunicilor de către un bărbat necunoscut, scriu jurnaliștii de la Observator News. Cazul șocant s-a petrecut luni, în Buzău.

Preț de câteva minute bunica l-a lăsat pe copil în grija unor rude, acela fiind momentul în care un individ s-a furișat pe lângă gard l-a luat pe sus pe cel mic și a rupt-o la fugă cu el în brațe. Văzând cele întâmplate, fratele bunicii a pornit în fugă după individ, reușind să îi smulgă copilul din brațe.

Totul s-a petrecut în jurul orei prânzului. Când a fost întrebat de rude de ce a răpit copilul, individul a spus că a visat că trebuie să ia un copil, și s-a făcut nevăzut.

După ce și-au revenit din șoc, rudele copilului au anunțat Poliția care l-a prins ulterior pe răpitor chiar în proximitatea zonei în care s-a petrecut totul.

Acesta riscă ani grei de închisoare dacă se stabilește că a avut discernământ în momentul comiterii infracțiunii.

Tânărul a fost interceptat în scurt timp, în proximitatea locului comiterii faptei, iar poliţiştii au stabilit că este vorba despre un bărbat de 33 de ani din Vâlcelele. Bărbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Dacă se va stabili că a avut discernământ în momentul comiterii infracţiunii, acesta riscă ani grei de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de lipsire de libertate în mod ilegal”, a declarat pentru sursa citată Ane Marie Vrapciu: purtător de cuvânt IPJ Buzău.

Sursa: Observator News

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente