duminică, februarie 25, 2024
AcasăDivertismentCe s-a schimbat în viața lui Tudor Turcu după câștigarea X Factor

Ce s-a schimbat în viața lui Tudor Turcu după câștigarea X Factor

Tudor-Turcu_4674A studiat la Universitatea de Artă și Design din Cluj Napoca, a fost profesor la un liceu din orașul natal, Mediaș, iar în 2012 a reușit să obțină trofeul X Factor România.

Cam așa poate fi rezumată viața lui Tudor Turcu. Puține cuvinte care definesc  un om simplu și natural, care poate fi prietenul tuturor. Vorbește frumos, răspunde atunci când este întrebat ceva și nu are fițe. A fost educat frumos, așa s-ar zice, sau s-a educat singur. Cert este că trăiește după principiul „ești ceea ce citești”, nu „ceea ce vezi”, așa cum privesc majoritatea acum viața. Sinceritatea și naturalețea sunt calitățile sale principale, pe care nu le uită în nicio ocazie.

Câștigarea concursului X Factor i-a schimbat definitiv viața. A început să cânte în deschiderea unor trupe legendare, precum Dark Tranquillity sau The Troggs, visul oricărui rocker, dar a continuat să accepte orice invitație la evenimente diverse, chiar dacă are un program extrem de încărcat.

La concerte cântă cu The Colours și își trăiește viața de artist la maximum. În timpul rămas dintre concerte, Tudor se refugiază în studio, acolo unde pregătește melodii pentru un album. De desen nu prea mai are timp, deși fotografiile de pe Facebook cu picturile sale sunt foarte bune. Participarea la Eurovision nu a fost una prea apreciată de public, dar piesa „Hello” a început să fie ascultată tot mai des la radio. Nu este piesa cu care ar  vrea să fie cunoscut, deoarece pregătește lansarea unui single cu casa de discuri care i-a promis lansarea unui album, așa cum a fost prevăzut după ce a câștigat concursul.

A păstrat legătura cu mentorul său, Cheloo, cu care spune că are o „relație sănătoasă, ca de la bărbat la bărbat” și este nerăbdător să înregistreze melodii în care să își pună în valoare vocea extraordinară.
La concursul X Factor s-a remarcat încă de la preselecții, iar lumea l-a votat constant, până a ajuns în finală. Când Dan Bittman avea probleme cu vocea, a spus că și-ar dori ca Tudor să îl înlocuiască în Holograf, deoarece are o voce foarte bună.

Și pe plan personal îi merge extraordinar, deoarece este implicat într-o relație de peste un an cu domnișoara căreia i-a făcut portretul în timpul finalei Eurovision. A reușit să își cumpere și un apartament în capitală, de care este foarte mândru, iar viitorul se pare că îi surâde pe toate planurile.

Yahoo! Omg

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=lGeZdlPMAT0

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente