luni, iunie 17, 2024
AcasăsusCe spune despre tine ora la care te trezești noaptea, conform unor...

Ce spune despre tine ora la care te trezești noaptea, conform unor specialiștilor

Se pare că rădăcinile unor astfel de treziri pot fi atât fiziologice, cât și legate de aspecte mai subtile…
De la 9 la 11 seara
Trezirea în acest interval de timp poate indica un stres recent. Cel mai probabil, sunteți adesea nervos. Psihologii recomandă în astfel de situații să vă relaxați mai des și să vă decongestionați mintea.
De la 11 seara până la 1 dimineața.

Dacă vă treziți în acest interval de timp, cel mai probabil, experimentați o mare dezamăgire emoțională. Acesta este momentul de activitate al vezicii biliare, deci din punct de vedere fiziologic poate exista probleme cu ea. Vor ajuta afirmațiile pozitive și atitudinile optimiste în viață.
De la 1 dimineața până la 3
Furie reprimată. Asta înseamnă să te trezești la acest moment. De la 1 la 3, este implicat meridianul energetic asociat cu ficatul. Filosofia naturală chineză justifică această emoție prin excesul de energie „yang”.

De la 3 dimineața până la 5 dimineața
Acest interval de timp este asociat cu plămânii și sentimentul de tristețe. Există o opinie că dacă trezirea dvs. are loc exact între 3 și 5, atunci Forțele Superioare încearcă să comunice cu conștiința dvs.
De la 5 la 7 dimineața
Un astfel de trezire timpurie potrivit ceasului biologic poate indica prezența unor blocaje psihologice. Dacă nu trebuie să vă ridicați atât de devreme, încercați să faceți un duș cald și o întindere ușoară a mușchilor.
În general, astfel de cunoștințe nu apar din nimic, așa că trebuie să fiți atenți la ritmurile biologice și la ciclul de somn, deoarece un somn adecvat nu este doar o garanție, ci și un semn sigur al sănătății.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente