joi, februarie 2, 2023
AcasăEconomico-socialSocialCe te-ar putea determina să utilizezi mai des mijloacele de transport în...

Ce te-ar putea determina să utilizezi mai des mijloacele de transport în comun?, răspunde sondajului lansat de Transurban și Primărie

Sătmărenii sunt invitați să răspundă unui sondaj al Primăriei Municipiului Satu Mare și operatorului de transport public în comun, Transurban S.A Satu Mare, care doresc să afle care sunt nevoile și așteptările persoanelor care călătoresc cu mijloacele de transport în comun.

Astfel, începând de luni, 29 august și până în 12 septembrie, sătmărenii sunt rugați să completeze sondajul care își propune ca prin intermediul celor 11 întrebări, care se pot completa în mai puțin de 3 minute, să reflecte cât mai clar opinia sătmărenilor despre serviciile de transport public, despre orarul/numărul unităţilor de transport și calitatea unităţilor de transport, transmit reprezentanții Primăriei.

Răspunsurile vor fi analizate, iar conducerea Transurban S.A Satu Mare va ține cont de ele pentru implementarea unor măsuri de îmbunătățire a serviciilor de transport public. Pentru a ajunge la cât mai mulți cetățeni, rugăm sătmărenii să distribuie link-ul unde se poate completa sondajul: https://bit.ly/transurbansm.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente