sâmbătă, februarie 24, 2024
AcasăLocaleCei mai buni medici specialiști urologi, reuniți în cadrul simpozionului ”Zilele Urologiei...

Cei mai buni medici specialiști urologi, reuniți în cadrul simpozionului ”Zilele Urologiei Sătmărene”

A X-a ediţie a simpozionului “Zilele Urologiei Sătmărene” se desfăşoară în perioada 6-7 mai 2022, la Filarmonica Dinu Lipatti din muncipiul Satu Mare. Ca de fiecare dată evenimentul reuneşte medici specialişti urologi din centrele universitare şi judeţele limitrofe.

Deschiderea oficială a simpozionului a avut loc vineri, 6 mai, de la ora 9.00. Alături de specialiști din domeniu, la deschiderea oficială au participat și reprezentanți ai autorităților locale și județene din Satu Mare.

Prefectul Radu Roca a adresat salutul de bun-venit în judeţul nostru medicilor prezenţi la acest eveniment de înaltă ţinută ştiinţifică organizat de Spitalul Judeţean de Urgenţă Satu Mare la acest final de săptămână la Filarmonica de Stat ”Dinu Lipatti”.”

Stimați doctori, vă salut cu drag și vă urez din suflet un bun venit la Satu Mare! După o pauză cauzată de pandemia de covid , iată că din nou municipiul nostru este pentru câteva zile capitala urologiei din România. Îi felicit pe organizatori și mai ales pe prietenii mei, doctorii Cristian Rusu și Bogdan Feciche, care alături de tot colectivul secției Urologie a Spitalului Județean de Urgență Satu Mare s-au implicat pentru reluarea acestui eveniment important în lumea medicală.

Este a 10-a ediție și nu pot decât să cred că va fi una chiar de nota 10, așa cum sunt de altfel medicii Cristian Rusu și Bogdan Feciche, care au făcut din Satu Mare un reper regional de excelență și profesionalism în domeniu. Vă doresc mult succes, ședere plăcută și cu folos la noi în județ! Nu în ultimul rând aș dori să felicit tot colectivul Spitalului județean Satu Mare pentru profesionalismul de care a dat dovadă în acești doi ani de pandemie.Aveți tot respectul meu și al sătmărenilor!”, a transmis prefectul Radu Roca.

Deschiderea oficială a fost urmată de trei sesiuni de comunicări ştiintifice, între orele 9.30 – 18.00, în timp ce a patra sesiune se va desfăşura sâmbătă, între orele 9.00 – 14.00. 

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente