sâmbătă, aprilie 20, 2024
AcasăsusCele mai ieftine zboruri de peste an, sunt în luna Martie

Cele mai ieftine zboruri de peste an, sunt în luna Martie

Dacă aveți planuri de călătorie, acum este momentul său căutați oferte. Luna aceasta, biletele de avion sunt cele mai ieftine din tot anul. Iar cele mai scumpe sunt în luna mai.

Martie, prima lună de primăvară este și luna în care puteți călători cel mai ieftin cu avionul. Prețul mediu către o destinație europeană, potrivit agenției de turism Vola, este de 165 de euro.

În multe din capitalele europene, temperaturile sunt plăcute în această lună. Puteți să explorați străduțele din centrele istorice, muzee și localuri cu specialități culinare. La polul opus este luna mai, cea despre care specialiștii din turism spun că ar fi luna în care prețurile biletelor de avion sunt cele mai mari. 207 euro este tariful mediu către o destinație europeană în luna mai.

Primăvara abia a început, iar dacă plănuiți o călătorie în acest anotimp, iată care sunt prețurile. Sunt bilete de zbor cu plecare din Capitală către Catania sau Bari care costă mai puțin de 50 de euro. Cu 29 de euro puteți să zburați din București spre Milano sau Tirana. Ori din Cluj-Napoca spre Bruxelles sau Paris. În topul destinaţiilor europene spre care vor zbura românii în această primăvară se numără Milano, Roma, Paris, Londra, Barcelona și Bruxelles.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente