joi, iunie 20, 2024
AcasăDivertismentCele mai stupide motive pentru care să rămâi într-o relație de cuplu...

Cele mai stupide motive pentru care să rămâi într-o relație de cuplu

Probabil că și tu ai avut la un moment dat o relație de cuplu în care te trezeai din când în când gândindu-te la despărțire, însă foarte greu au reușit să te urnești ca să faci vreun pas în acest sens. Unele relații merită să lupți pentru ele, pe când pentru altele nu ar trebui să te consumi prea mult. Dacă simți că ceva nu este în regulă, atunci de ce mai rămâi?
Poți găsi zeci de motive care să dea un înțeles faptului că tu rămâi alături de el, însă dintre toate acestea, câte sunt pentru că te pui pe tine pe primul loc? Iată câteva dintre cele mai nesănătoase motive pentru care ai putea rămâne într-o relație de cuplu:

Te iubește foarte mult

Știi că este absolut înnebunit după tine și te gândești mereu că probabil nu vei mai întâlni o altă persoană care să te iubească atât de mult ca el. De fapt, chiar asta este problema – te iubește prea mult, însă tu nu simți chiar la fel. Și totuși rămâi în relația aceasta de teamă și pentru că nu ai vrea să-l rănești, aștepți să-i mai „treacă” pasiunea. Din păcate, chiar dacă ai gânduri nobile, îl poți răni mai tare dacă rămâi cu el fără să-l iubești, decât dacă pui punct relației și fiecare merge mai departe pe drumul său.

Nu vrei să fii singură

Acesta este un motiv egoist. Nu vrei să părăsești relația care nu îți aduce nicio satisfacție doar pentru că nu îți place să te simți singură. Dar nu te gândești și la sentimentele sale – cum ar fi dacă el ar rămâne în relația voastră din același motiv ca și tine?

De gura lumii

Toți prietenii voștri vă spun că vă stă foarte bine împreună. După cât de bine vă cunosc pe amândoi, vă spun mereu că vă potriviți, însă tu nu vezi același lucru între voi, iar cei din afara cuplului nu au de unde să știe adevărul. Și totuși tu nu te desparți de el, cu toate că nu te mai simți bine în relația de cuplu, doar pentru că cei din jurul vostru vă spun că sunteți făcuți unul pentru celălalt.

I-ai promis

Ți-ai declarat iubirea în fața lui și i-ai promis că nu te vei despărți niciodată de el, că veți rămâne împreună până la adânci bătrâneți. Dar mai târziu fluturașii au dispărut și ți-ai dat seama că a fost doar infatuare și că nu îl iubești chiar atât de mult. Ba chiar, ți-ai dat seama că defectele sale te deranjează atât de tare încât n-ai mai vrea să fie iubitul tău și totuși nu-i dai papucii pentru că i-ai promis.

Aveți aceiași prieteni

Te temi de ce se poate întâmpla dacă vă despărțiți. Aveți prieteni comuni foarte apropiați și te gândești că de fiecare dată când vei merge la vreo petrecere organizată de ei, te vei întâlni și cu fostul iubit. Dar asta nu înseamnă că doar prietenii comun sunt cei care ar trebui să vă lege și în loc să rămâi cu el, mai bine fă-ți noi prieteni și nu merge la niciun eveniment dacă nu ești pregătită să-l revezi. unica.ro

 

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente