Acasă Economico-social Cerșetor bătut și abandonat de doi polițiști locali. Victima a fost mituită...

Cerșetor bătut și abandonat de doi polițiști locali. Victima a fost mituită să renunțe la acuzații.

În cursul lunii iunie a anului 2020, doi agenți de la Poliția Locală Cluj Napoca, în civil, ar fi depistat pe străzile orașului un cerșetor pe care l-au dus la sediul Primăriei Cluj unde l-au bătut cu bastonul și i-au rupt un braț. Omul străzii a mai suferit o dublă fractură și la umăr. După faptele de o cruzime inexplicabilă, cerșetorul ar fi fost abandonat de cei doi agenți de poliție la marginea orașului, acolo unde l-a găsit un șofer care a chemat poliția națională.

Presa locală Foaia Transilvană relatează că bărbatul agresat a fost dus la UPU Cluj, unde a fost chemată și poliția care ulterior a pornit o anchetă. Victimei i-a fost pusă mâna în ghips la Clinica de Ortopedie Cluj, iar apoi a fost externată.

Într-o înregistrarea filmată chiar de către cei doi agenți apare bătrânul cerșetor cu mâna în ghips, în timp ce i se oferă și primește 500 de lei pentru a nu avea alte ”pretenții”. ”Amu să văd ce fac cu mâna asta”. ”Aia trece. Cumpărăm noi o cremă că toată lumea și-a rupt mâna”, au replicat cei doi polițiști.

Cei doi polițiști au insistat ca cerșetorul să semneze un acord prin care bărbatul declară că nu depune plângere împotriva lor.

În urma apariției în spațiul public a imaginilor compromițătoare, cei doi polițiști au fost audiați și apoi reținuți pentru 24 de ore de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca. Cei doi pilițiști au fost acuzați de purtare abuzivă și vătămare gravă.

Foaia Transilvană mai notează că șefii Poliției Locale Cluj au declarat că au auzit despre aceaste rețineri, dar că nu au alte informații oficiale.

- Advertisment -

Cele mai populare

Voluntarii ISU Satu Mare salvează vieti și prin donarea de sânge

Ziua internaţională a voluntarilor (International Volunteer Day - IVD) este sărbătorită, în fiecare an, la data 5 de...

Avansări în grad la ISU Someș

De Ziua Națională a României, în cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgentă - ISU “Someș” Satu Mare, au...

Un sătmărean dorește să doteze 10 pârtii de schi cu scaune speciale pentru persoanele cu dizabilități. Are nevoie de ajutorul nostru

Cel mai curajos proiect al momentului, destinat persoanelor cu dizabilități, este mișcarea prin care se dorește accesibilizarea sportului...

A căzut prima zăpadă în județul Satu Mare

Serviciul Public Județean - SPJ Salvamont Satu Mare anunță că în județul Satu Mare a căzut prima zăpadă....

Comentarii recente