Acasă Locale Stiri Satu Mare Cineplexx Satu Mare s-a deschis

Cineplexx Satu Mare s-a deschis

Joi, 12 septembrie a avut loc deschiderea oficială a noului cinematograf CINEPLEXX din incinta Shopping City Satu Mare. Sătmărenii au astfel un nou loc de relaxare, un spațiu cu adevărat modern în care au posibilitatea de a viziona filme stând foarte comod și experimentând cele mai noi tehnologii la nivel mondial în ceea ce privește acuratețea proiecțiilor cinematografice.

La deschidere au participat și oficialități din cadrul Primăriei Satu Mare – primarul Gabor Kereskenyi și viceprimarul Adrian Albu -, oameni de afaceri și câteva zeci de sătmăreni care au primit bilete gratuite în urma aprecierilor scrise pe pagina de Facebook a CINEPLEXX Satu Mare.

Cu o investiție totală de trei milioane de euro, noul cinematograf din municipiul Satu Mare este cel de-al doilea din România – primul fiind inaugurat la București – cu o tehnologie revoluționară de sunet, Dolby ATMOS.

Cele cinci săli ale CINEPLEXX Satu Mare sunt deservite de ecrane ultra performante care au o suprafață totală de peste 250 metri pătrați , cu tehnologie Real 3D și 4K, . Fiecare din cele cinci săli ale noului multiplex includ și scaune speciale pentru cupluri, ceea ce constituie o premieră absolută în România.

- Advertisment -

Cele mai populare

PNL SATU MARE – LA UN PAS DE O VICTORIE ISTORICĂ!

După o campanie extrem de eficientă, în care candidații PNL Satu Mare au transmis alegătorilor mesajele cele mai...

Mi-ar fi rușine,Viorel Buda!

Se spune că o campanie electorală nu este doar un prilej de confruntare între competitori, ci și - de multe ori -...

Cu respect! Totuși…cine sunteți?

Am avut parte zilele acestea de o adevărată năvală de candidați pentru alegerile locale, semn că pofta de ciolan nu a putut...

Interviu Adrian Cozma

1.Cum a decurs campania electorală? Ce credeți că a atras atenția în această campanie? Adrian Cozma: Am făcut o...

Comentarii recente