duminică, decembrie 3, 2023
AcasăsusCinque Bistro funcționează doar parțial. Activitatea în bucătărie este sistată în continuare

Cinque Bistro funcționează doar parțial. Activitatea în bucătărie este sistată în continuare

În urma articolelor apărute în presa locală în care era relatată acțiunea de control a Comisariatului pentru Protecția Consumatorului Satu Mare la restaurantul Cinque Bistro din municipiul Satu Mare, reprezentanții localului au postat pe rețelele lor de socializare mesaje prin care afirmă că articolele publicate sunt eronate.

Un redactor de la Jurnalul de Satu Mare a luat legătura cu domnul Breban Valentin, comisar șef adjunct la CJPC Satu Mare, pentru a lămuri acest aspect. Potrivit declarțiilor domniei sale, reiese că într-adevăr, locația nu a fost închisă în totalitate așa cum era menționat în comunicat, ci numai partea de bucătărie. Cu toate acestea, prin postările de pe Facebook și Instagram, reprezentanții restaurantului lasă să se înțeleagă că presa a redat informațiile în mod eronat, și evită să precizeze că doar partea de bar este deschisă publicului.

„Locatia “Cinque Bistro” nu a fost inchisa nici macar o zi. Articolele din ziar sunt eronate. In cateva zile o sa dezmintim. Functionam si azi, am functionat si in weekend-ul trecut”, este mesajul postat pe pagina de Facebook Cinque Bistro.

”În urma acțiunii desfășurate joi, noi am închis bucătaria restaurantului. Am lăsat să funcționeze numai partea de băuturi, din față. Noi am închis partea cu deficiențele, adică bucătăria. Partea în față era ok, unde erau băuturile, acolo le-am spus că pot să comercializeze în continuare. Doar la bucătărie nu au voie să mai desfășoare activitatea până nu remediază deficiențele constatate acolo”, a precizat Breban Valentin, comisar șef adjunct la CJPC Satu Mare.

Breban Valentin a precizat pentru Jurnalul de Satu Mare că bucătăria restaurantului rămâne închisă până la remedierea deficiențelor. Nu este permisă activitatea de preparare a mâncării nici pentru servirea în local, nici pentru partea de delivery. În caz contrar, restaurantul va fi închis pentru o perioadă de până la 6 luni.

„Procedural, restaurantul are obligația de a notifica OPC pentru constatarea remedierii deficiențelor, urmând ca ulterior comisarii OPC să meargă în teren pentru constatare. Noi mergem, facem poze și întocmim un document de remediere a deficiențelor și le dăm drumul. Bucătăria s-a închis pentru orice serviciu. Fie pentru comenzi la fața locului, fie pentru catering. Eu le-am spus, dacă acolo se mai prepară mâncare din momentul în care am pus afișul cu oprirea temporară a prestării serviciului, unitatea se închide până la șase luni de zile”, a conshis Breban Valentin, comisar șef adjunct la CJPC Satu Mare.

Citiți și:

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente