luni, iunie 17, 2024
AcasăLocaleCiprian Ardelean numit consilier de stat în cadrul Cancelariei primului-ministru, Victor Ponta

Ciprian Ardelean numit consilier de stat în cadrul Cancelariei primului-ministru, Victor Ponta

Fostul lider al TSD Satu Mare, Ciprian Ardelean a fost numit  în funcția de consilier de stat în cadrul Cancelariei primului-ministru, Victor Ponta, printr-o decizie publicată în Monitorul Oficial.
Ciprian Ardelean este de profesie avocat. În 2012 a candidat pentru un post de deputat în Colegiul 5, obținând în urma scrutinului pentru parlamentare 30,22% din numărul voturilor liber exprimate. La alegerile locale din 2012, Ciprian Ardelean a fost ales consilier județean pe listele USL. Decizia este oficială, fiind publicată în Monitorul Oficial.
Premierul Victor Ponta a declarat la Negrești Oaș, când l-a anunțat pe Ovidiu Silaghi candidat în locul lui Ciprian Ardelean, ocazia participării sale la sărbătoarea câmpenească Sâmbra Oilor, că Ciprian Ardelean va primi o funcție în Guvernul României, ținându-se astfel de cuvânt. Ciprian Ardelean a declarat că este o mare onoare pentru el să poată reprezenta din această funcție județul Satu Mare, promițând în mod ferm că va face tot ce îi stă în putință pentru a ajuta județul Satu Mare. Ciprian Ardelean este simpatizant al PSD din 2004 și a intrat în partid în anul 2006, ocupând apoi funcția de președinte județean al TSD Satu Mare.
Începând din 2008 este consilier județean, în prezent fiind la al doilea mandat. Ciprian Ardelean este licențiat al Facultății de Drept, a absolvit masteratul în științe juridice, iar în prezent este doctorand. De asemenea, a absolvit și Facultatea de Psihologie

2 COMENTARII

Comentariile sunt închise.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente