Acasă Religie CIPUL.VICLESUGUL VACCINURILOR

CIPUL.VICLESUGUL VACCINURILOR

Zilele acestea si cele care urmeaza , vom avea de ales si sper sa fie cat mai mult popor treaz . Sa fim la fel ca si rusii , stanga sau dreapta , Dumnezeu sau Satana ?!

Noua romanilor tare ne mai place sa fim la mijloc , sa nu „suparam” pe nimeni , sa nu ne asumam nimic si apoi sa cautam vinovati cand nu ne convine ceva , dar atunci e  cam tarziu.

Nu putem slujii la doi domnitori , ar insemna sa fim duplicitari si fara apartenenta , iar asta ar duce la o moarte mai rapida si mai suferinda. Constiinta ne-ar mustra prima , la fel ca si pe Iuda dupa ce l-a vandut pe Isus.Vorbesc in numele celor care au constiinta si credinta.

Oricum , faptul ca am fost un popor duplicitar ne-a adus in situatia de fata . De incertitudine , de manipulare de panica si teama , de neputinta de a judeca clar si limpede , sa separam binele de rau. Altfel ,zi-mi tu mie, cum explici faptul  ca am ajuns sa fim de acord cu legalizarea homosexualității , legalizarea drogurilor , avorturi fara numar , suntem “campioni “ la aceasta, plus multe alte legi împotriva lui Dumnezeu. ,

Nu sunt vreo primitiva , dar nu pot sa fiu de acord cu o globalizare tacita , care duce la imbecilizarea poporului . Prefer sa fiu judecata pentru adevar , decat sa tac in minciuna. Ma adresez oamenilor cu cugetul limpede si celor care inca vor sa invete sau sa studieze ceea ce se intampla , celor tari , celor cu nadejde si speranta in Dumnezeu, celor cu educatie si cei 7 ani de acasa , cu principii si verticalitate.

Degeaba faci mancare daca nu mananci , nu? Vorbesti despre Dumnezeu, dar fugi de El.

Sfantul Apostolul Pavel a zis : “ sa crezi cu inima , sa marturisesti cu gura.”

Dacă înainte era ateismul comunist, să nu credem că acum nu mai este același ateism.
Ateismul acum este manifestat prin frica de a mărturisi, prin tăcere.

Oameni de știință, ne-au confirmat , faptul ca , prin țară  de 2-3 ani se introduc în vaccinuri  nanoparticule  , dar ca le este frica sa spuna pentru ca sunt dați afara apoi de la muncă.

Tehnologia 5G a început a fi implementată pe teritoriul țării noastre .

Un domn cu care ne-am întâlnit la mănăstirea Putna a spus ca lucrează în domeniu si a zis ca va fi prăpăd cu aceasta tehnologie și ca nu poate spune mai multe deoarece are familie și ii este teamă .

Urmeaza a fi răspândită în marile orașe în lunile viitoare.Instrument criminal împotriva ființei umane , în principal.

Așadar, în lume se poate observa cum stilul de viață al oamenilor și toată tehnologia nou-creată trag omul către păcat și către confort.

Sf. Iacob Hozevitul: Din nestiinta se vor insela cei mai multi pe calea cea larga si neteda care duce la pierzare. Nestinta este cel mai sigur iad.

Cat este de mare acum intunecarea constiintei, chiar si a acelor oameni care se socotesc credinciosi,innegurarea mintilor si a inimilor lor este atat de mare, incat, uitandu-se , nu vad si auzind, nu aud, nici nu inteleg cu inima.

Să avem credinţă în Dumnezeu , care a spus când S-a înălţat la Cer, Sfinţilor Apostoli şi prin ei , nouă , că va fi cu noi: în toate zilele, până la sfârşitul veacurilor (Matei 28,20), dacă vom păzi toate câte ne-a poruncit.

Dumnezeu vrea ca prin vieţuirea şi mărturisirea noastră, să fie proslăvit iar prin minunile Sale cei necredincioşi să devină credincioşi , iar cei credincioşi-mai credincioşi.

- Advertisment -

Cele mai populare

Dragoste dincolo de moarte,in politica

Mai mulți locuitori din Deveselu s-au dus, după închiderea urnelor, la mormântul lui Ion Aliman, primarul PSD care a primit cele mai...

Imunitatea la copii,toamna

Imunitatea se dezvoltă în timp, prin urmare, cu cât suntem mai expuși factorilor de mediu, cu atât sistemul nostru imunitar se dezvoltă...

Kereskenyi Gabor câștigă încă un mandat la primărie

Primarul municipiului Satu Mare, Kereskenyi Gabor a câştigat detaşat alegerile locale de duminică, cu peste 18.000 de voturi, fiind urmat de candidatul...

România tratată cu dispreț.De ce?!

Uniunea Europeană dă încă o dată dovadă că România este considerată o țară de mâna a III-a, o piață de desfacere și...

Comentarii recente