marți, decembrie 5, 2023
AcasăPoliticaCiucă, dorit de liderii PNL în funcția de vicepremier

Ciucă, dorit de liderii PNL în funcția de vicepremier

Mai mulți lideri PNL își doresc ca premierul Nicolae Ciucă să rămână în Guvern în calitate de vicepremier. Potrivit purtătorului de cuvânt al PNL, Ionuț Stroe, mai mulţi lideri PNL, preşedinţi de organizaţii, primari şi chiar preşedinţi de Consilii Judeţene care i-au cerut premierului Ciucă să rămână în Guvern ca vicepremier, ca un fel un garant de facto al continuităţii, stabilităţii, echilibrului, scrie Digi24.

„Nu există niciun secret că sunt mai mulţi lideri PNL, preşedinţi de organizaţii, primari şi chiar preşedinţi de Consilii Judeţene care i-au cerut premierului Ciucă să rămână în Guvern ca vicepremier. Foarte mulţi dintre aceştia consideră că domnia sa ar fi în acest fel un garant de facto al continuităţii, stabilităţii, echilibrului şi de ce nu, a echităţii în actul de guvernare”, a declarat Ionuţ Stroe pentru News.ro.

Sursa citată mai scrie că Stroe a menţionat că „pentru partid, poate fi un avantaj prezenţa lui Nicolae Ciucă ca vicepremier în noul Executiv”.

„Decizia aparţine premierului Ciucă, pentru că numai domnia sa poate evalua dinamica din coaliţie, de până acum şi locul din care ar putea lua deciziile cele mai bune pentru România şi evident şi pentru PNL”, a completat Ionuţ Stroe.

Purtătorul de cuvânt al PNL a mai afirmat că în momentul de faţă negocierile nu au început, însă după şedinţele conducerilor de marţi atât premierul Ciucă cât şi liderii celorlalte două partide vor avea mandat din partea partidelor pentru a demara aceste discuţii.

Sursa: Digi24

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente