vineri, mai 24, 2024
AcasăsusCiucă și Bode, mesaje puternice la lansarea candidaților PNL în țară

Ciucă și Bode, mesaje puternice la lansarea candidaților PNL în țară

Liderii PNL, prezenți în administrațiile liberale performante: Sâmbătă și duminică sunt în Sălaj, Maramureș și Bihor. Conducerea PNL continuă turul de forță în filiale: Ciucă și Bode sunt prezenți în weekend la Sălaj, Bihor și Maramureș.

Președintele PNL, Nicolae Ciucă, și secretarul general PNL, Lucian Bode, vor participa astăzi, începând cu ora 18.00, la evenimentul de lansare a candidaților PNL Sălaj. În județ, PNL are cel mai tânăr primar din țară, cu rezultate foarte bune în administrarea Șimleului Silvaniei. Recent, aici a fost inaugurată o piață mult așteptată de locuitori, investiție importantă, la eveniment fiind prezent președintele PNL.

Liderii liberali continuă astfel turul început în filialele PNL din țară, pentru lansarea candidaților și pentru fixarea obiectivului principal în campania electorală pentru alegerile locale – preluarea în fiecare județ a modelului liberal de dezvoltare.

Sâmbătă, liderii partidului sunt prezenți la Oradea, la evenimentul aniversar intitulat „105 ani de la instaurarea administrației românești în județul Bihor și în Oradea”.

Lansările candidaților la Sălaj și Maramureș vor fi transmise live pe pagina de Facebook a PNL.

Duminică, începând cu ora 14.00, președintele PNL și secretarul general al PNL lansează candidații partidului și în Maramureș, județul condus de tânărul liberal Ionel Bogdan.

Acesta este modelul liberal de dezvoltare, transmite PNL, care a schimbat comunitățile. De altfel, la nivel central, guvernele PNL sunt cele care au dus absorbția fondurilor europene la nivelul record de peste 90% și banii din bugetul statului alocați investițiilor au crescut considerabil sub conducerea PNL. Liberalii mizează pe faptul că tot mai mulți români vor opta pe 9 iunie pentru a prelua în localitățile lor modelul PNL de administrație performantă.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente