marți, iulie 16, 2024
AcasăLocaleCladirile si terenurile confiscate de comunisti vor fi inventariate de Prefectura

Cladirile si terenurile confiscate de comunisti vor fi inventariate de Prefectura

prefectura-satu-mareAzi, 18 iulie, prefectul Eugeniu Avram a convocat în ședință de lucru membrii comisiilor locale pentru inventarierea terenurilor în baza Legii 165/2013 privind măsurile pentru finalizarea procesului de restituire, în natură sau prin echivalent, a imobilelor preluate în mod abuziv în perioada regimului comunist în România.

În cadrul ședinței de lucru, prefectul a dorit să se asigure că membrii comisiilor locale și-au însușit atribuțiile prevăzute în lege, precum și dacă au apărut unele aspecte cu caracter organizatoric pentru a fi rezolvate în mod unitar la nivelul județului. De asemenea, au fost dezbătute probleme tehnice care au fost analizate împreună cu reprezentanții Oficiului de Cadastru și Publicitate Imobiliară (OCPI) Satu Mare.

Prefectul a menționat că astfel de ședințe de lucru vor fi organizate lunar pentru asigurarea bunei desfășurări a inventarierii terenurilor de pe raza județului Satu Mare. Următoarea ședință de lucru a membrilor comisiilor locale pentru inventarierea terenurilor va avea loc în luna august.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente