marți, iulie 16, 2024
AcasăLocalePonta: Și eu mă duc la Chișinău, dar cu treabă. Băsescu a...

Ponta: Și eu mă duc la Chișinău, dar cu treabă. Băsescu a fost cu sentimente

Victor-PontaPremierul Victor Ponta afirmă că va merge și el la Chișinău la 27 august, dar „cu treabă”, în timp ce președintele Traian Băsescu „a fost cu sentimente frumoase”, adăugând că el împărtășește aceste sentimente, dar nu înțelege referirea președintelui la ochii cetățenilor moldoveni, care este ciudată.

„Eu voi fi acolo cu treabă, președintele a fost cu sentimente frumoase și îl laud pentru asta. Eu apreciez acele sentimente pentru că sunt reale, eu le împărtășesc față de cei din Republica Moldova, față de basarabeni dacă vreți – politic nu ai voie să le spui basarabeni. Nu am înțeles chestia cu ochii, aia e ciudată, pentru că până la urmă cei care au pot să aibă și ochii, și culoarea, și religia cum vrea, nu asta e problema”, a spus Ponta la Digi 24.

Președintele Traian Băsescu a declarat, la Chișinău, că poporul Republicii Moldova este latin și nu a văzut în rândul acestuia „cetățeni cu ochii oblici”, convingerea sa fiind că opțiunea majorității populației țării vecine este pentru integrarea europeană și că nu are ce să caute în Uniunea Eurasiatică.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente