miercuri, aprilie 17, 2024
AcasăsusCoaliția a stabilit candidatul comun PSD-PNL pentru Primăria Capitalei. Este vorba despre...

Coaliția a stabilit candidatul comun PSD-PNL pentru Primăria Capitalei. Este vorba despre un medic celebru.

Liderii coaliției PSD-PNL ar fi stabilit candidatul comun pentru Primăria Capitalei, spus sursele Antena 3 CNN.

Potrivit surselor Antena 3 CNN, candidatul comun pentru Primăria Capitalei va fi medicul Cătălin Cîrstoiu, directorul Spitalului Universitar. 

Liderii coaliției ar fi întârziat decizia pentru că își doresc să pună la punct și un program politic și administrativ și să creeze și o echipă în spatele acestuia. 

Sursele citate spun că numele candidatului comun va fi anunțat astăzi de liderii coaliției.

Cătălin Florin Cîrstoiu, în vârstă de 49 de ani, este doctor în științe medicale, profesor universitar, decan al Facultății de Medicină U.M.F „Carol Davila”, din Bucureşti. De asemenea, medicul este decorat cu Ordinul Sanitar în grad de Cavaler.

Potrivit surselor, medicul Cătălin Florin Cîrstoiu are o relație bună cu preşedintele Klaus Iohannis şi a fost de la început unul din candidații favoriți pentru Primăria Capitalei.

Coaliția va participa împreună la alegerile din Sectoare.

Liderii PSD și PNL vor participa însă împreună la alegerile din cele 6 sectoare. În cadrul ședinței de coaliție de astăzi se vor stabili și numele candidaților la sectoarele 1, 2 și 5.

Robert Negoiță (sectorul 3), Daniel Băluță (sectorul 4) și Ciprian Ciucu (sectorul 6) vor fi susținuți de ambele partide.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente