miercuri, noiembrie 30, 2022
AcasăDivertismentCocktail Party-ul caritabil Rotaract Satu Mare, revine

Cocktail Party-ul caritabil Rotaract Satu Mare, revine


Asociația Rotaract Satu Mare își sărbătorește majoratul, acum în 2022 împlinindu-se 18 ani de când acest grup dinamic, plin de energie și aspirații s-a unit și s-a pus în slujba bunăstării comunității.

Sunt 18 ani de când Clubul Rotaract Satu Mare crede în tineri și le oferă oportunitatea de a se exprima liber, de a experimenta competitivitatea, de a se lupta cu ideile şi imaginaţia lor proprie, cu talentul lor, cu posibilitatea de a fi criticaţi cu obiectivitate şi în scopuri constructive. Astfel aceștia au avut și au șansa de a-şi descoperi cât mai bine propria persoană, de a acumula experienţe inedite şi de a-şi proiecta cât mai eficient planurile de viitor.

Cu această ocazie Rotaract vă invită pe data de 5 noiembrie, începând cu ora 19:00, la restaurantul Capricci, la un Cocktail Party caritabil, Rotaract – Ediția a III-a. În urma acestei acțiuni, rotarienii vor să achiziționeze un instrument muzical numit MARIMBA, pentru Liceul de Arte „Aurel Popp” din Satu Mare. Programul evenimentului va include un mix dinamic de muzică, precum și câteva surprize cu un bar deschis, o gustare caldă și bufet suedez. Intrarea se face pe bază de invitație, pe care o puteți primi în schimbul unei donații de 200 de lei.


„Suntem mândri să facem parte din marea familie Rotaract ce cuprinde peste 7000 de cluburi din 163 de țări și să fim parte activă a acestui fenomen care contribuie cu adevărat la a face lumea mai bună. Din 2004 până în prezent ne-am respectat misiunea atât de bine reprezentată prin deviza “Service above self”. Credem și acum că schimbarea în bine este un act de voință, de aceea în tot acest timp am rămas hotărâți, determinați și mereu gata să depune toate eforturile pentru a aduce acel plus de valoare în comunitatea noastră locală”, transmit reprezentanții Rotaract Satu Mare.

Link înscriere petrecere caritabilă: https://bit.ly/RotaCocktail2022 Link eveniment https://www.facebook.com/events/528674835752768/?active_tab=discussion

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente