Acasă Locale Stiri Satu Mare Colegiul National ”Doamna Stanca” și proiectul IMPACT

Colegiul National ”Doamna Stanca” și proiectul IMPACT

Clubul IMPACT NOUA GENERATIE a implementat proiectul ”IMPACTul culorilor în suflet de copil”, acțiune realizată cu sprijinul Fundației Noi Orizonturi, ca parte a proiectului „IMPACT – model de educație pentru cetățenie activă și implicare comunitară în rândul copiilor și tinerilor”, proiect finanțat prin granturile SEE 2009 – 2014, în cadrul Fondului ONG în România.

casa diana
Noul proiect al clubului ce functionează în colegiul nostru s-a desfăsurat în zilele de 7 si 8 aprilie 2015, la Casa Diana si a constat în amenajarea unui spatiu destinat petrecerii timpului liber si realizarea unei grădini de legume.

În cadrul proiectului, 23 de membri ai clubului NOUA GENERATIE, împreună cu profesorii lideri Dana Mihai, Nicoleta Dragomir si Cristina Gherman, alături de numerosi voluntari din CNDS au efectuat timp de două zile activităti împreună cu tinerii din Casa Diana: au amenajat o grădină de legume, au realizat reparatii la spatiul de joacă, au semănat si au plantat flori, au aranjat foisorul cu plante decorative în suporturi din materiale reciclate, au pictat peretele în culori vesele.

Proiectul ”IMPACTul culorilor în suflet de copil” are ca temă solidaritatea si a fost scris de elevele Tola Andrea si Dongi Diana, iar profesorul coordonator este Dana Mihai, lider IMPACT.

Clubul IMPACT NOUA GENERATIE si COLEGIUL NATIONAL ”DOAMNA STANCA” doresc tuturor sătmărenilor Sărbători pline de Lumină si de Culoare.

- Advertisment -

Cele mai populare

Ministrul Transporturilor a fost în vizită la Satu Mare

Lucian Bode, Ministrul Transporturilor a fost într-o vizită vineri în județul Satu Mare, unde a și ținut o...

Un creier sanătos de lungă durată

Un factor de multe ori neglijat în ceea ce privește impactul asupra creierului este nutriția. Și există numeroase produse care pot fi...

Mită de 89.000 de euro pentru semnarea de contracte

Mai multe persoane din conducerea unor spitale din judeţele Braşov şi Harghita ar fi primit mită de până la 89.000 de euro...

Ordonanță de Urgență privind telemunca

Guvernul va discuta în ședința de vineri un proiect de OUG privind folosirea semnăturii electronice pentru contractele de muncă. Actul normativ reglementează...

Comentarii recente