sâmbătă, decembrie 2, 2023
AcasăEconomico-socialSocialComunitatea negreșteană, unită într-o rugăciune comună pentru Daniela

Comunitatea negreșteană, unită într-o rugăciune comună pentru Daniela

Tânăra Daniela O. implicată în teribilul accident de la Luna Șes, este tot în stare foarte gravă după mai bine de o săptămână de la tragedie.

Surse din anturajul tinerilor implicați în tragicul incident ne-au spus că Daniela ar fi în moarte cerebrală și că părinții acesteia au fost chemați de medici să discute despre eventualitatea unei donării de organe, însă aceștia speră într-un miracol și ezită să facă acest pas. Aceleași surse ne-au mai spus că familia ar dispune chiar și de un elicopter pentru a o transporta la un spital de specialitate, însă starea în care se află nu permite transferul tinerei în altă parte.

Potrivit acestora, tânăra Patricia a fost externată în cursul săptămânii trecute și se recuperează în sânul familiei.

Despre Alex, tânărul care s-a aflat la volanul mașinii, se știe că este în libertate și că este profund de afectat de cele întâmplate. Acesta a participat la inmormântarea lui Sergiu F., eveniment ce l-a marcat profund, unele surse afirmând pentru Jurnalul de Satu Mare că Alex a intrat în depresie în urma celor întâmplate.

Rugăciune comună pentru Daniela

Comunitatea locală din Negrești Oaș s-a adunat în această seară într-o rugăciune comună pentru sufletul Danielei.

”Prieteni dragi,
Cunoașteți cu toții drama și încercarea grea prin care trece Daniela Ordace, un suflet tânăr, frumos și plin de viață. Cunoașteți durerea familiei și lacrimile pe care nimeni nu poate să le șteargă. Doar bunul Dumnezeu mai poate da viață speranței și poate aduce lumina în întuneric.


Foarte multi prieteni care o cunosc pe Daniela împărtășesc durerea sufletească a celor apropiați. Dar mai pot face un lucru: să se adune, să fie împreună, să fie lângă Daniela cu un gând de rugăciune. Toți, împreună! Așa ne învață Hristos: „unde sunt doi sau trei în numele Meu, acolo sunt și eu în mijlocul lor!”

Haideți să ne adunăm împreună să rostim o rugăciune pentru Daniela, azi 30 ianuarie, la Catedrala din Negrești Oaș, la ora 17.30. Atât mai putem face!


Dacă o iubim, dacă îi suntem prieteni adevărați, dacă știm ce înseamnă să pierzi pe cineva, dacă avem și noi copii sau nu, putem să fim alături de Daniela!”, este mesajul transmis pe Facebook de inițiatori.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente