29.8 C
New York City
marți, iulie 5, 2022
AcasăLocaleS-a întrerupt alimentarea cu energie electrică în mai multe zone din municipiu...

S-a întrerupt alimentarea cu energie electrică în mai multe zone din municipiu și județ

În aceste momente o pană de curent pare să se fi produs la nivelul județului Satu Mare deoarece alimentarea cu energie electrică s-a întrerupt în mai multe cartiere și localități din judeul Satu Mare.

La ora actuală nu este curent în: Odoreu , Carpați1, Carpați 2, Micro 17, Mărtinești, Păulești, Str.Grigore Alexandrescu- municipiu, Berindan, Soarelui, Hrip, Medieșu Aurit, Cărășeu, Bulevardul Lucian Blaga -municipiu , Micula, Petin, Octavian Goga, Uzinei, Botiz, Necopoi, Odoreu, Ciuperceni, Valea Vinului, Dumbrava, Moftin, Ghilvaci, Micula, Str.Pintea Haiducul, Str.Amațiului.

Potrivit Electrica există o avarie la linia principală de alimentare. Pe site-ul companiei sunt afișate listele cu localitățile afectate de întreruperea furnizării energiei electrice, dar și orele la care este estimată reluarea serviciilor. Potrivit datelor afișate, https://www.distributie-energie.ro/suport/intreruperi/ până în jurul orei 21:00, alimentarea cu energie electrică ar trebui să revină.

Actualizare

Potrivit colegilor de la PresaSMproblema a fost generată de stația din Cartierul Carpați, acolo unde a explodat o celulă montată acum trei ani. Stația deservește mai multe localități, inclusiv Viile Satu Mare, Livada sau Medieșu Aurit, respectiv toate localitățile din această arie.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente