luni, iulie 22, 2024
AcasăLocaleConcernul Zollner Electronic va continua investițiile la Satu Mare

Concernul Zollner Electronic va continua investițiile la Satu Mare

zollnerSubprefectul Cristian Sasu și vicepreședintele Consiliului Județean, Rudolf Riedl, au primit în data de 15 iulie vizita unei delegații româno-germane care i-a însoțit pe președintele Consiliului districtului Cham, Germania, unde își are sediul central firma Zollner Electronic, dl. Landrat Franz Löffler, și fondatorul concernului, dl. Zollner Manfred sen., însoțit de soția sa, Zollner Angelika, și fiul său Zollner Christian.

Din delegație au mai făcut parte avocatul companiei Zes Zollner Electronic SRL, Ludwig Wanninger, directorul tehnic pentru România, Steiner Georg, și directorul general Zes Zollner Electronic SRL Satu Mare, Leitner Istvan.

În cadrul vizitei, desfășurată la sediul Instituției Prefectului, subprefectul Cristian Sasu a arătat aprecierea privind investiția  pe care concernul a dezvoltat-o în județul nostru. Delegația germană a mulțumit autorităților sătmărene pentru sprijinul și implicarea  pe care le-au arătat în dezvoltarea investiției.poze 272

Una dintre prioritățile delegației germane o reprezintă implicarea în continuare a autorităților locale și centrale de a sprijini  și promova proiectele de viitor ale concernului Zollner Electronic în județul Satu Mare, respectiv dublarea investiției prin inaugurarea unei noi hale de producție anul viitor care ar crea noi locuri de muncă. Acest lucru va fi posibil prin acordarea unui ajutor de stat de către Guvernul României pentru sprijinirea investiției preconizată de către concernul german pentru anul 2014. Subprefectul a promis că va susține și sprijini demersului concernului Zollner pentru a obține acest ajutor de stat.

Patronul firmei Zollner Electronic, dl. Zollner Manfred sen., a declarat că își dorește o creștere a capacității de producție la Satu Mare, fiind mulțumit de produsul marca Zollner fabricat la noi în județ.

Zes Zollner Electronic SRL reprezintă unul dintre cei mai mari investitori germani din județul Satu Mare, specializat în producția de componente electronice. Prin cele două hale de producție pe care le deține în Păulești și în Parcul Industrial Satu Mare, concernul german Zollner Electronic a creat până în prezent 900 de locuri de muncă în județul Satu Mare. Valoarea investiției până în prezent se ridică la suma de 34 de milioane de euro.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente