Acasă Divertisment Concurs de chitară clasică la Satu Mare

Concurs de chitară clasică la Satu Mare

Școala de Arte Satu Mare, vă invită la Festivalul-concurs „Samus GuitArt”.
Festivalul – concurs de chitară clasică “Samus GuitArt, ediția a IV-a, se adresează chitariștilor de muzică clasică, cursanți activi ai Școlilor Populare de Arte, Palatelor Copiilor și ONG-urilor, și își propune stimularea și perfecționarea studiului chitarei.
Participă 19 concurenți din 6 localități ale țării – Satu Mare, Cluj Napoca, Zalău, Baia Mare, Oradea, Alba Iulia. Premiile totale vor fi în valoare de 750 lei + trofeul confecționat de sculptorul Vasile Koter (membru al Asociației Artiștilor Plastici Satu Mare).
În cadrul festivalului va avea loc un recital extraordinar de chitară clasică susținut de Trio Andrei (Constantin, Aurelian, Adrian), care vor fi și membrii juriului.
Evenimentul va avea loc la Centrul Multicultural Poesis.
 
Programul festivalului:
19 mai
15.00 – 17.30 – Concurs  – Centrul Multicultural Poesis
17.30 – 18.00 – Premierea și Gala laureaților la Centrul Multicultural Poesis
18.00 – 19.00 – Recital de chitară clasică susținut de Constantin Andrei, Adrian Andrei și Aurelian Andrei la Centrul Multicultural „Poesis”

1 COMENTARIU

Comments are closed.

- Advertisment -

Cele mai populare

Cazinoul din Constanța monument Art Nouveau

Cazinoul din Constanța, un monument Art Nouveau și un simbol al orașului, cu o istorie zbuciumată, primește o nouă viață.

Florin Iordache ar putea fi numit șef la Consiliul Legislativ.

Controversatul deputat PSD și fostul ministru al Justiției - Florin Iordache ar putea candida pentru postul de șef al Consiliului Legislativ. Parlamentul...

Donald Trump:Ne-am săturat de Coronavirus

Preşedintele american Donald Trump l-a atacat pe doctorul Anthony Fauci, expertul principal în boli infecţioase al guvernului SUA, în timpul unei convorbiri...

București intra în scenariul Roșu

Bucureștiul este vizat începând de astăzi de restricții pe care autoritățile le-au decis luni, după ce rata de incidență a îmbolnăvirilor cu...

Comentarii recente