Acasă Locale Stiri Satu Mare Congresul medicilor dentiști la a VII-a ediție

Congresul medicilor dentiști la a VII-a ediție

IMG_1262În perioada 28-30 ianuarie 2016 va avea loc cea de-a VII-a ediție a Congresului Medicilor Dentiști. Evenimentul va avea loc la Hotel & Restaurant „Poesis” . Deschiderea festivă va avea loc joi, 28 ianuarie, la ora 20:00, la restaurantul „Poesis” .

La congres vor participa persoane care se bucură de un mare prestigiu în domeniul stomatologiei din România, precum: prof. dr. Alexandru Bucur, prof. dr. Dorin Bratu, prof. dr. Emanuel Bratu, prof. dr. Marius Leretter, dr. Bogdan Bâldea, dr. Ionuț Branzan, dr. Camil Ianes.

„Îmi place să o spun și să subliniez că este poate cel mai valoros congres din zona Ardealului, pe care noi îl susținem. Avem invitați de seamă, sunt cei mai buni profesori universitari pe domeniul lor de activitate, atât pe chirurgie buco-maxilo-facială, domnul profesor Bucur, cât și pe parte de protetică, domnul profesor Dorin Bratu. Pe parte de implantologie l-aș aminti pe domnul Bratu Emanuel, o somitate de talie internațională. În general sunt peste 250 de invitați. Este un lucru foarte important pentru județul Satu Mare acest congres, deoarece valoarea lui uneori depășește chiar și centrele universitare”, a declarat dr. Cosmin Rațiu.
Într-o conferință de presă, care a avut loc astăzi, ne-au fost oferite detalii despre congres, de către președintele Colegiului Medicilor Dentiști din Satu Mare, dr. Cosmin Rațiu și de vicepreședintele aceleiași organizații, dr. Oana Datcu.

Taxa de participare este de 200 de lei pentru medicii activi și 150 pentru pensionari. Congresul este creditat cu 16 puncte EMC.

- Advertisment -

Cele mai populare

Ziua Imnului Național marcată la Satu Mare

Anual, la data de 29 iulie, este celebrată Ziua Imnului Național. În acest context, în municipiul Satu...

Jumătate de tonă de cocaină a ajuns din greșeală într-un depozit de fructe din Ilfov

În loc de banane, la un depozit de fructe din Ilfov au ajuns 503 kilograme de cocaină aproape...

CFR Cluj s-a calificat în turul 3 al Ligii Campionilor

Formația campioană a României, CFR Cluj, a primit miercuri vizita celor de la Lincoln Red Imps în returul...

Turțean de 70 de ani, decedat în urma unui accident rutier

Miercuri, în jurul orei 23.10, pe raza localității Turț, a avut loc un grav accident de circulație. Un...

Comentarii recente