Acasă Locale Stiri Satu Mare Consilierii județeni au spus nu gunoaielor din Cluj

Consilierii județeni au spus nu gunoaielor din Cluj

La propunerea consilierilor UDMR, având sprijinul celor de la PNL, consilierii județeni au votat în ședința de azi, 26 mai, scoaterea de pe ordinea de zi a proiectului de hotărâre privind acordul CJ pentru preluarea la Depozitul din Doba a deșeurilor de pe raza municipiului Cluj-Napoca.

Președintele CJ, Adrian Ștef, a explicat că cei din Cluj au în prezent o problemă cu depozitatrea deșeurilor și că este vorba despre „un ajutor colegial”.

Prezent la ședință, managerul rampei ecologice, Claudiu Ardelean le-a explicat consilierilor județeni că, în cazul în care contractul s-ar prelungi pe un an, județul nostru ar avea un câștig de 5,6 milioane de lei+TVA „ceea ce ne-ar da posibilitatea să închidem celula nr. 1 și să deschidem celula 4. Dacă acest proiect nu va fi votat, trebuie să găsim alte soluții pentru a închide celula 1”.

Consilierii UDMR au intervenit spunând că nu există aviz de mediu. „Avizul este unul consultativ și s-ar putea ca pe când să avem aviz de mediu, clujenii să-și rezolve problema”, a declarat Ardelean. În cele din urmă, 15 consilieri din cei 29 prezenți au votat pentru retragerea proiectului de pe ordinea de zi.

- Advertisment -

Cele mai populare

Juventus a învins la limită pe teren propriu

Formația italiana Juventus a primit vizita maghiarilor de la Ferencvaros marți seară într-o partidă care a contat pentru...

Liverpool neputincioasă în meciul cu Atalanta

Miercuri seara Liverpool a primit vizita celor de la Atalanta în etapa cu numărul 4 din grupele Ligii...

Credinţă, Dreptate ,Unitate dar mai ales Demnitate!

SCRISOARE DESCHISĂ CĂTRE GUVERNUL ROMÂNIEI Către,Guvernul României,Domnule Prim-Ministru, Incidentul petrecut la Constanța în dimineața zilei de...

A murit legenda Argentinei, Diego Maradona

Anul 2020 mai face o victimă, și ne mai arată încă o dată că a fost un an...

Comentarii recente