29.8 C
New York City
vineri, iulie 1, 2022
AcasăEconomico-socialLocale smConsilierul Victor Cernea afirmă că redeschiderea ștrandului este pusă în pericol de...

Consilierul Victor Cernea afirmă că redeschiderea ștrandului este pusă în pericol de ”mașinațiuni” imobiliare

După ce un copil de 14 ani s-a înecat zilele trecute în răul Someș, consilierul local PNL, Victor Cernea, postează un mesaj pe pagina sa de Facebook din care reiese că redeschiderea ștrandului municipal este întârziată de anumite ”mașinațiuni” imobiliare.

În același mesaj, consilierul liberal îi asigură pe toții sătmărenii că va sprijini din calitatea sa se consilier local toate demersurile pentru redeschiderea ștrandului, însă nu va lua parte la acele manevre de care a amintit.

„Zilele trecute, s-a înecat un copil în Someș, în timp ce încerca să se răcorească și să se joace cu alți copii. Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Având în vedere că vine vacanța, tot mai mulți copii și-ar dori să se răcorească, să se joace în apă, în siguranță. Pe această cale aș dori să întreb Primăria Satu Mare, când se va anunța redeschiderea ștrandului, când pot veni copiii sătmăreni la ștrandul municipalității?!

Anunț că în calitatea mea de consilier local, voi monitoriza și voi sprijini toate demersurile administrației locale, pentru redeschiderea ștrandului, fără să particip însă, la mașinațiunile imobiliare ce pun în pericol redeschiderea ștrandului! De altfel, cred că toți sătmărenii așteaptă redeschiderea ștrandului, iar conducerea primăriei trebuie, în cel mai scurt timp să rezolve această problemă mult prea uitată”, a scris pe Facebook consilierul municipal PNL, Victor Cernea.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente