marți, ianuarie 31, 2023
AcasăLocaleStiri Satu MareConsiliul Județean mulțumește tuturor pentru reușita Zilelor Județului

Consiliul Județean mulțumește tuturor pentru reușita Zilelor Județului

Untitled-3

Județul Satu Mare și Consiliul Județean au organizat în perioada 26-28 iunie 2015 cea de a treia ediție a ZILELOR JUDEȚULUI SATU MARE. Cu această ocazie au avut loc o serie de manifestări, care s-au bucurat de un număr foarte mare de participanți.
Pe această cale doresc să mulțumesc primarilor și reprezentanților localităților din județul Satu Mare care au prezentat obiceiurile, tradițiile, portul tradițional, produsele gastronomice și cultura zonei într-un mod exemplar la standurile și scena amenajate în Piața Libertății.
Mulțumesc tuturor interpreților muzicii românești și din străinătate, de toate genurile: rock, dance, folk, populară și clasică, care au delectat auzul publicului în cel mai plăcut mod în cele trei zile.
Mulțumesc sponsorilor: Golden Brau, Coca-Cola, Draxlmaier, Gama&Gama, Nova Oaș, Poszet, Polipol, Zoli Husi, Barta Ati, Ferma El Greco, Primalact și Zile și Nopți.
Mulțumesc partenerilor media pentru promovarea județului și a evenimentului: Actualitatea Sătmăreană, Anchete Online, Buletin de Carei, City Radio, Duna TV, Friss Újság, Gazeta de Nord Vest, Informația Zilei, Inter Regio News, ITV, Jurnalul de Nord Vest, Jurnalul de Satu Mare, KISS FM, MAGIC FM, Nord Vest TV, Piața Sătmăreană, PortalSM.ro, PRO FM, PRO TV, Radio Transilvania, Sătmăreanul.net, Sătmarul, Satu Mare News, Satu Mare Online, szatmár.ro, TV1 Satu Mare și Vocea Transilvaniei.
Mulțumesc tuturor angajaților Consiliului Județean din aparatul propriu și din instituțiile subordonate implicați de-a lungul procesului de organizare și în timpul evenimentului. De asemenea salut prezența pe toată durata evenimentului a Inspectoratului Județean de Poliție, Inspectoratului Județean de Jandarmi, Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență „Someș” Satu Mare, Poliției Locale, Poliției Municipale Satu Mare, Serviciului Mobil de Urgență Reanimare și Descarcerare, Serviciului de Ambulanță Județean Satu Mare, Crucea Roșie pentru asigurarea ordinii publice și a siguranței cetățenilor.
Mulțumesc Asociației Județene a Crescătorilor și Deținătorilor de Cai Satu Mare, Asociației Județene a Crescătorilor de Bovine “Genetica” Satu Mare, Asociației Județene a Crescătorilor de Păsări și Animale Mici Satu Mare, Asociației de Salvări Speciale Multisalva Satu Mare, Direcției Județene pentru Sport și Tineret Satu Mare și tuturor cluburilor sportive participante pentru demonstrațiile oferite.
Mulțumesc Instituției Prefectului Județului Satu Mare, Primăriei Municipiului Satu Mare, Apaserv, Direcția pentru Sănătate Publică, Direcția Sanitar Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor, Oficiului pentru Protecția Consumatorilor pentru că au fost alături de noi.
Mulțumesc tuturor colaboratorilor noștri pentru implicare domnului Mureșan Florin, echipelor de jurizare a concursurilor Miss Județul Satu Mare și Festivalul Mămăligii, fanfarei și echipei de majorete Căpleni, S.C. Palat Jud, S.C. Art Tradition Production S.R.L., S.C. Erlux S.R.L., S.C. BI AS GROUP S.R.L.
Evenimentul se dorește a fi o bună oportunitate de promovare turistică, culturală și economică a județului, a multiculturalității, fiind o îmbinare armonioasă între tradiții, cultură, gastronomie, produse tradiționale, istorie și voie bună. Este un eveniment adresat tuturor locuitorilor județului de o înaltă ținută.
Ziua Județului a fost stabilită pe data de 24 iunie, când se sărbătorește și “Nașterea Sfântului Ioan Botezătorul”, protectorul județului Satu Mare.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente