duminică, mai 26, 2024
AcasăPoliticaConsiliul Județean Satu Mare are noi vicepreședinți. În câteva zile se va...

Consiliul Județean Satu Mare are noi vicepreședinți. În câteva zile se va face schimbarea și la Primărie

Începând de marți, 16 august 2022, funcțiile de vicepreședinte din Consiliul Județean Satu Mare sunt ocupate de doi membri ai Partidului Social Democrat, și anume Lenuța Cornea și Oliviu Buzgău.

După retragerea foștilor președinți liberali de la conducerea CJSM, Cristian Valer Beșeni și Ioan Rus, PSD i-a propus în şedinţa extraordinară de astăzi pe Lenuţa Cornea şi Oliviu Buzgău. Cei doi au fost investiți în funcție ulterior, votul fiind de fapt doar o formalitate după ce UDMR, PSD şi PMP s-au înţeles pentru cele două posturi în cursul zilei de ieri.

La finalul ședinței au fost și declarații de presă, iar Mircea Govor a precizat că pentru postul de viceprimar PSD are o singură propunere, respectiv Cristina Ilieș. Ce se va întâmpla cu celălalt post de viceprimar, rămâne de văzut. Potrivit liderului PSD, schimbare la Primărie ar urma să aibă loc zilele următoare.

Consiliul Județean Satu Mare aduce mulțumiri domnului Ioan Rus pentru întreaga activitate desfășurată timp de 6 ani în cadrul Consiliului Județean Satu Mare, perioadă în care a avut o contribuție importantă în derularea proiectelor de dezvoltare a infrastructurii rutiere din județul Satu Mare.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente