Acasă Locale Stiri Satu Mare Contrabandă cu țigări

Contrabandă cu țigări

Poliţiştii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Satu Mare au oprit în trafic o autoutilitară, în care au fost descoperite, trei genți cu 500 pachete cu țigări de contrabandă, în valoare de 5.850 lei, pentru care şoferul nu deţinea documente de proveniență.

Ieri, 19 ianuarie a.c., la nivelul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Satu Mare s-a declanșat o acțiune pe linia combaterii contrabandei cu țigări de proveniență ucraineană, în zona de responsabilitate.

Astfel, în jurul orei 16.00, a fost oprită în trafic pentru control, pe o stradă din municipiul Satu Mare, o autoutilitară marca Mitsubishi, condusă de numita M. I., în vârstă de 43 ani, domiciliată pe raza județului Satu Mare.

În urma controlului efectuat asupra mijlocului de transport, polițiștii de frontieră au descoperit în interiorul acestuia trei genți care conțineau țigări, marfă pentru care femeia nu avea documente de proveniență.

Având în vedere cele constatate, s-a luat măsura conducerii femeii împreună cu autovehiculul în cauză la sediul poliției de frontieră, în vederea continuării cercetărilor.

Astfel, în urma inventarierii genților, s-a constatat că acestea conțin 500 pachete cu țigări, diferite mărci, de proveniență ucraineană, în valoare de 5.850 lei, marfă care a fost ridicată în vederea confiscării.

În cauză, se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă și în vederea documentării întregii activități infracționale, urmând ca la final să fie luate măsurile legale ce se impun.

- Advertisment -

Cele mai populare

Zece minute să plângi…

Având al doilea cel mai mare număr de cazuri de coronavirus din lume, Brazilia a impus restricții la înmormântări, iar familiile...

Vânzarea terenurilor agricole afectată de noile restricții.

Vânzarea terenurilor agricole situate în extravilan se va efectua, începând din data de 13 octombrie 2020, după reguli noi. Printre noutățile aduse...

Povestea celei mai vechi mănăstiri insulare din România.

Daca e week-end gândul ne zboară departe ,pe frumoasa vale a Oltului, în zona stațiunii Călimănești-Căciulata. Căutăm obișnuitul loc de popas...

Bei cafea?!Traiești mai mult.

Iubitori ai cafelei, bucurați-vă. Noile studii sugerează că cei care beau două- trei cești de cafea pe zi...

Comentarii recente