sâmbătă, decembrie 2, 2023
AcasăEconomico-socialLocale smContract important semnat la Supur în prezența ministrului Adrian Veștea

Contract important semnat la Supur în prezența ministrului Adrian Veștea

Contract important semnat la Supur. Se reabilitează trotuare, iar valoarea investiției se ridică la peste 13 milioane de lei.

Contractul a fost semnat miercuri, 4 octombrie, la sediul Primăriei Supur, în prezența ministrului Dezvoltării, Adrian Veștea. La semnarea contractului au mai fost prezenți primarul comunei Supur, Sergiu Crișan, deputatul PNL Adrian Cozma, subprefectul Romeo Pop, consilierul județean, Beniamin Kira şi alţi primari liberali.

,,Am semnat azi, pentru dezvoltarea comunei Supur, contractul Anghel Salygni in valoare de 13,6 milioane Ron ,proiect care include asfaltarea unor drumuri comunale.
Vreau să mulțumesc pe această cale d-lui ministru al dezvoltării, Adrian-Ioan Vestea si d-lui deputat Adrian Cozma pentru susținere și colaborare, și nu în ultimul rând colegilor din primarie pentru implicare in obținerea acestei finanțări.


Epoca șantajului,a amenințărilor și a constrângerilor s-a terminat pt comuna Supur ,adversarii politici încearcă doar sa impiedice si sa îngreuneze realizarea si implementarea proiectelor de dezvoltare ale comunei noastre.
Vă garantez că am cele mai bune intenții și interese spre dezvoltarea comunei Supur,iar atâta timp cât voi fi la conducerea ei, voi lupta pentru asta.” a declarat primarul comunei Supur, Sergiu Crișan.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente