Acasă Locale Stiri Satu Mare Controale ale inspectorilor RAR

Controale ale inspectorilor RAR

Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de poliție Județean Satu Mare au acţionat pe raza întregului judeţ, în vederea prevenirii şi combaterii principalelor cauze generatoare de accidente rutiere, și pentru menținerea unui climat de ordine și siguranță publică, la data de 28 ianuarie a.c., aplicând peste 110 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 21 900 de lei.

În cursul zilei de ieri, luni, 28 ianuarie,poliţiştii rutieri au desfăşurat activităţi pentru fluidizarea traficului rutier, prevenirea și combaterea cauzelor generatoare de accidente rutiere. Astfel, au fost aplicate în peste 90 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de aproximativ 16 900 de lei, șoferilor indisciplinați. Ca măsură complementară, au fost reţinute în vederea suspendării 2 permise de conducere și au fost ridicate 2 certificate de înmatriculare.

De asemenea, polițiștii de ordine publică au aplicat peste 20 de sancțiuni contravenționale, cetățenilor care nu au respectat normele de conviețuirea socială, în valoare de aproximativ 4 700 de lei. Totodată, polițiștii din cadrul Poliției oraș Ardud au acționat împreună cu specialiști din cadrul R.A.R. Satu Mare, pentru depistarea autovehiculelor care prezintă defecțiuni.

În urma activităților desfășurate polițiștii au controlat 16 autovehicule, ocazie cu care au aplicat 12 sancțiuni contravenționale, în valoare de 2 900 de lei și au procedat la ridicarea unui certificat de înmatriculare.

- Advertisment -

Cele mai populare

Primarul comunei Tarna Mare

Ce înseamnă să fii primar?  -E o mare onoare, dar și o mare responsabilitate, pentru că  oamenii din comuna...

Simona Halep a câștigat turneul de la Roma

Simona Halep și Karolina Pliskova au disputat al doilea meci direct dintr-o finală din circuitul WTA la Roma, luni, de la 15:30. Românca noastră a câștigat finala dupa 2...

Educația și școala,sacrificate în continuare

Într-un număr de 305 de școli elevii fac luni cursuri exclusiv online, potrivit ultimelor date transmise de către Ministerul Educației, în contextul în...

PNL SATU MARE – LA UN PAS DE O VICTORIE ISTORICĂ!

După o campanie extrem de eficientă, în care candidații PNL Satu Mare au transmis alegătorilor mesajele cele mai...

Comentarii recente