Acasă Locale Stiri Satu Mare Controale ample ale polițiștilor la Satu Mare

Controale ample ale polițiștilor la Satu Mare

Controale ample ale polițiștilor în cadrul căreia se desfășoară activități pentru verificarea și impunerea folosirii centurii de siguranță și a dispozitivelor de fixare omologate. Zeci de mașini au fost trase pe dreapta în municipiul Satu Mare, în cadrul acestei operațiuni desfășurate de Poliția Rutieră.

Zeci de șoferi au fost opriți astăzi, miercuri, 13 martie, în municipiul Satu Mare de către polițiștii sătmăreni. Oamenii legii au verificat dacă șoferii poartă centura de siguranță. Acțiunea a avut loc la intrarea în oraș.

,,Polițiștii rutieri sătmăreni desfășoară astăzi activități pentru verificarea folosirii centurii de siguranță și a mijloacelor dispozitive de fixare omologate. Aceste activități se desfășoară în cadrul acțiunii Tispol. Controalele se efectuează simultan la nivelul tuturor statelor membre europene, pentru a preveni și a combate accidentele rutiere”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliției Județean Satu Mare, Paula Cochera.

Acțiunea, coordonată de Direcția Rutieră din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române, se desfășoară în toată țara, pe drumurile publice, polițiștii rutieri fiind în teren, pentru aplicarea măsurilor legale în caz de nerespectare a legislației în domeniu.

- Advertisment -

Cele mai populare

Primarul comunei Tarna Mare

Ce înseamnă să fii primar?  -E o mare onoare, dar și o mare responsabilitate, pentru că  oamenii din comuna...

Simona Halep a câștigat turneul de la Roma

Simona Halep și Karolina Pliskova au disputat al doilea meci direct dintr-o finală din circuitul WTA la Roma, luni, de la 15:30. Românca noastră a câștigat finala dupa 2...

Educația și școala,sacrificate în continuare

Într-un număr de 305 de școli elevii fac luni cursuri exclusiv online, potrivit ultimelor date transmise de către Ministerul Educației, în contextul în...

PNL SATU MARE – LA UN PAS DE O VICTORIE ISTORICĂ!

După o campanie extrem de eficientă, în care candidații PNL Satu Mare au transmis alegătorilor mesajele cele mai...

Comentarii recente