Acasă Locale Stiri Satu Mare „Desculț în parc” se joacă în cadrul campaniei „Artiştii pentru artişti”

„Desculț în parc” se joacă în cadrul campaniei „Artiştii pentru artişti”

Secția română a Teatrului de Nord vă invită duminică, 17 martie 2019, ora 19.00, la spectacolul „Desculț în parc” de Neil Simon, regia Laura Moldovan, scenografia Alexandru Radu. Distribuția: Ioana Cheregi, Andrei Stan, Adriana Vaida, Cornel Miron, Vlad Mureșan, Cristian But și Dorin Petric.

Biletele se pot cumpăra de la AGENȚIA TEATRALĂ (Casa de bilete), str. Horea nr. 6. Prețul unui bilet este de 25 lei, iar suma încasată va fi redirecţionată către FONDUL DE SOLIDARITATE TEATRALĂ.

Spectacolul se joacă sub semnul campaniei naţionale „Artiştii pentru artişti”, susţinută de UNITER, pentru sprijinirea oamenilor de teatru din toată țara aflați în situații dificile.

Alătură-te Campaniei, bucură-te de teatru şi fă o faptă bună!

Artiștii au nevoie de susținerea ta!

DESCULȚ ÎN PARC de Neil Simon

Traducerea: Monica Anastase

Regia: Laura Moldovan

Scenografia: Alexandru Radu

Distribuția:

Corie Bratter – Ioana Cheregi

Paul Bratter – Andrei Stan

Ethel Banks – Adriana Vaida

Victor Velasco – Cornel Miron

Omul de la telefoane – Vlad Mureșan

Curierul – Cristian But

La saxofon – Dorin Petric

Durata spectacolului: 2 h, 30 min. (cu pauză)

„Desculț în parc” este o comedie romantică, o lecție de viață în care ne regăsim fiecare dintre noi, despre acceptare, despre dragoste, responsabilități, despre puterea de a dărui și a-l accepta pe cel de lângă noi așa cum este. Par generalități dar avem nevoie de aceste valori pentru a ne păstra echilibrul într-o societate în care termenul „a dărui” rămâne străin multora iar EU ia locul lui NOI.

Cu un subiect sensibil, într-o lume în care relațiile de cuplu devin îngrijorător de fragile „Desculț în parc” invită, cu zâmbetul pe buze și pe acorduri sensibile de saxofon, la acceptarea cuvântului IUBIRE, a provocării, a bucuriei de a trăi.

AGENȚIA TEATRALĂ (Casa de bilete), str. Horea nr. 6 | Telefon: 0261712106 | e-mail: [email protected] | Program: Luni – Vineri: 10.00 – 17.00; Sâmbătă: 10.00 – 13.00, sau cu o oră înainte de începerea spectacolului.

- Advertisment -

Cele mai populare

România feerică

Hotelul e pentru cei care nu se pot lipsi de confort, cortul e pentru aventurieri dar pentru nonconformişti, pentru cei care preferă...

Atac puternic la familia tradițională

Un nou atac la familia tradițională: Comisarul pentru Drepturile Omului din cadrul CEDO declară că ”absența recunoașterii pentru cuplurile de același sex...

Comunicat de presă-Sărbătoarea Sfintei Cuvioase Parascheva

Venind în întâmpinarea celor ce-și vor îndrepta pașii spre Iași pentru a participa la această sărbătoare și ținând cont și de deciziile...

Măsuri extraordinare de desfășurare a alegerilor

Votarea se desfăşoară după anumite reguli de protecţie sanitară impuse de autorităţi în contextul pandemiei, care presupun purtarea măştii, dezinfectarea, dar şi...

Comentarii recente