Acasă Locale Stiri Satu Mare Controale aspre ale inspectorilor RAR

Controale aspre ale inspectorilor RAR

La data de 19 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției oraș Ardud, au desfășurat activități pentru depistarea autovehiculelor care prezintă defecțiuni, în localitatea Ardud, împreună cu specialiștii din cadrul R.A.R. Satu Mare, ocazie cu care au aplicat 14 sancțiuni contravenționale, în valoare de 4 060 de lei și au ridicat 5 certificate de înmatriculare.

Astfel, două certificate de înmatriculare au fost ridicate pentru noxe emise peste limita legală admisă, două au fost ridicate pentru anvelope de alte dimensiuni și uzate peste limita legală iar un certificat de înmatriculare a fost ridicat de polițiști întrucât autoturismul în cauză avea montate lumini de întâlniri de altă culoare

- Advertisment -

Cele mai populare

Bei cafea?!Traiești mai mult.

Iubitori ai cafelei, bucurați-vă. Noile studii sugerează că cei care beau două- trei cești de cafea pe zi...

Indigestia.Tratamente naturiste.

Indigestia apare cel mai frecvent în urma meselor copioase, bogate în grăsimi sau greu de digerat, sau din cauza alimentelor prea rapid ingerate.

Studenţii cer scăderea taxelor de şcolarizare

Începutul noului an universitar îi nemulțumește pe studenți. Teodor studiază Dreptul la Universitatea din Bucureşti. Anul trei de...

Alpiniști Români ne poartă pe cărări nebătătorite prin țară.

Horia Colibăşanu: Creasta nordică a Făgăraşului, munţii Retezat şi Cheile Nerei sunt locuri deosebite, comparabile cu destinaţii din Europa, cu Alpi .

Comentarii recente