29.8 C
New York City
luni, septembrie 26, 2022
AcasăLocaleControl RAR încheiat cu aplicarea mai multor sancțiuni

Control RAR încheiat cu aplicarea mai multor sancțiuni

În cursul zilei de marți, 30 august 2022, pe raza localității Ciuperceni au avut loc controale RAR. În urma activităților desfășurate au fost acordate sancțiuni contravenționale în valoare de 3480 de lei.

În fapt, polițiștii din cadrul Secției Poliție Rurală Satu Mare au desfășurat activități specifice, pe raza localității Ciuperceni, împreună cu reprezentanți ai Registrului Auto Român Satu Mare, pentru prevenirea și combaterea evenimentelor rutiere soldate cu victime omenești și creșterea gradului de disciplină rutieră, respectiv identificarea conducătorilor auto ale căror vehicule produc zgomote care depășesc pragul fonic impus de lege, cele care emană noxe peste limita maximă admisă, care prezintă defecțiuni tehnice, cele care au aplicate folii neomologate, precum și cele care au valabilitatea inspecției tehnice expirată.

În cadrul activităților desfășurate, au fost aplicate 13 sancțiuni contravenționale, în valoare de 3480 de lei și s-a luat măsura retragerii a 5 certificate de înmatriculare, dintre care 4 pentru emisie de noxe peste limita legală și 1 pentru dimensiune neconformă a anvelopelor.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente