vineri, aprilie 19, 2024
AcasăLocaleStiri Satu MareCopii polițiștilor sătmăreni la Tabăra Internațională de Circulație din Ungaria

Copii polițiștilor sătmăreni la Tabăra Internațională de Circulație din Ungaria

În baza bunei colaborări pe care Inspectoratul de Poliție Județean Satu Mare o întreține cu Căpitănia de Poliție a județului Szabolcs-Szatmar-Bereg din Ungaria și în acest an, un grup de 20 de copii ai polițiștilor sătmăreni, au fost invitați să participe la Tabăra Internațională de Circulație.
Tabăra, care se află la cea de 16-a ediție și se desfășoară în intervalul 11- 18 iulie a.c., este organizată de Căpitănia de Poliție a județului Szabolcs-Szatmar-Bereg în colaborare cu Organizația Județeană de Prevenire a Accidentelor, în orașul Nyiregyhaza. Pe lângă copiii polițiștilor români, în tabără mai participă copii ai polițiștilor din Ungaria și Ucraina.
Pe parcursul taberei, copiii vor participa la activități instructiv-educative legate atât de circulația pe drumurile publice, în calitate de bicicliști sau pietoni, cât și de modurile de acțiune în caz de accidente și de acordare a primului ajutor, activități la care vor fi stimulați să participe prin jocuri și concursuri. În cadrul activităților recreative, copiii vor beneficia de existența în proximitate a complexului termal din localitate dar și de vizite la Grădina Zoologică.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente