Acasă Locale Stiri Satu Mare Corona virus langă județul Satu Mare

Corona virus langă județul Satu Mare

Coronavirus în Maramureş. Pacientul din județul Maramureș internat la Spitalul de Boli Infecţioase din Cluj este într-o stare relativ bună, are are dificultăţi de respiraţie, dureri de muşchi, oboseală.

Prefectul Clujului, Mircea Abrudean, a anunțat azi că starea de sănătate a bărbatului de 45 de ani din Maramureș, confirmat cu coronavirus și internat la Spitalul de Boli Infecțioase Cluj-Napoca, este relativ bună.

”Bărbatul de 45 ani din Maramureș a venit din Italia din afara zonei carantinate, iar conform analizelor medicale efectuate la laboratorul din Timișoara se confirmă infecția cu coronavirus. Vineri se vor finaliza și analizele efectuate la Spitalul de Boli Infecțioase Cluj-Napoca. A fost internat în secția clinică pe circuitul separat cu diagnostic de pneumonie interstițială, cu manifestări de astenie, dificultăți respiratorii ușoare la efort în cazul deplasării, starea generală de sănătate fiind relativ bună, fără elemente de gravitate”, a spus Abrudean, citate de Portal CJ.

Violeta Briciu, directorul medical al Spitalului de Boli Infecțioase Cluj, a declarat și ea că bărbatul prezintă astenie, ușoare dificultăți de respirație la deplasarea în salon, dureri de mușchi, oboseală și rămâne internat în spital.

”Primește tratamentul specific pentru pneumonie interstițială neavând o terapie specifică pentru coronavirus”, a spus Briciu.

Bărbatul a venit dintr-o zonă de lângă regiunea Veneto și a intrat în țară cu mașina, după care a plecat acasă în Maramureș. El lucra ca sudor.c

- Advertisment -

Cele mai populare

Educația și școala,sacrificate în continuare

Într-un număr de 305 de școli elevii fac luni cursuri exclusiv online, potrivit ultimelor date transmise de către Ministerul Educației, în contextul în...

PNL SATU MARE – LA UN PAS DE O VICTORIE ISTORICĂ!

După o campanie extrem de eficientă, în care candidații PNL Satu Mare au transmis alegătorilor mesajele cele mai...

Mi-ar fi rușine,Viorel Buda!

Se spune că o campanie electorală nu este doar un prilej de confruntare între competitori, ci și - de multe ori -...

Cu respect! Totuși…cine sunteți?

Am avut parte zilele acestea de o adevărată năvală de candidați pentru alegerile locale, semn că pofta de ciolan nu a putut...

Comentarii recente