Acasă Cosul cu vipere Coș cu Vipere - Jurnalistul mistocărit de organ

Coș cu Vipere – Jurnalistul mistocărit de organ

cos vipere

Un fotograf al redacției noastre, aflându-se în timpul programului și făcând poze pentru un articol în zona podului Decebal, deținând asupra lui legitimația de serviciu este luat la mișto de un cashetar ( de data aceasta nu de ăla local ) cum că, ce face acolo ? Pozează fundul fetelor?

Colegul nostru îl ignorpa pe acest individ, doar că el insita și tot punea întrebări ca să se dea șmecher deoarece stătea de vorbă cu o domniță blondă numai bună de cucerit și, cum îi dovedești cât ești tu de tare, evident legându-te de altul care pare mai “mic” decât tine, adică nu are uniformă și caschetă.

Văzând că fotograful chiar nu reacționează, începe să-l întrebe dacă știe să țină aparatul în mână și dacă poate focaliza fundurile de la fetele care așteaptă autobuzul?

La sfârșit, după ce colegul nostru dă să plece, nenea Garcea îi urează un spor la developat pozele și îi mai adresează o ultimă întrebare și anume aceea că cine la pus să facă pozele. Fotograful îi dă un răspuns, cum că lucrează la un ziar local, moment în care polițistul se face verde la față și încearcă să-și repare aroganța, dar a fost prea târziu pentru că fotograful îi recomandă să citească rubrica Coșul cu Vipere din Jurnalul de Satu Mare, unde va apărea povestea nesimțirii lui.

Trist dacă au ajuns organele care ar trebui să apere cetățenii, să îi i-a la mișto pe jurnaliști.

Ne întrebăm, oare nesimțirea unora până pe ce culmi va mai urca? Din păcate câte un asemenea individ murdărește imaginea Poliției Române și îi face pe cetățeni să aibă și mai puțin respect și încredere în dumnealor….

Să trăiți…

- Advertisment -

Cele mai populare

Ministrul Transporturilor a fost în vizită la Satu Mare

Lucian Bode, Ministrul Transporturilor a fost într-o vizită vineri în județul Satu Mare, unde a și ținut o...

Un creier sanătos de lungă durată

Un factor de multe ori neglijat în ceea ce privește impactul asupra creierului este nutriția. Și există numeroase produse care pot fi...

Mită de 89.000 de euro pentru semnarea de contracte

Mai multe persoane din conducerea unor spitale din judeţele Braşov şi Harghita ar fi primit mită de până la 89.000 de euro...

Ordonanță de Urgență privind telemunca

Guvernul va discuta în ședința de vineri un proiect de OUG privind folosirea semnăturii electronice pentru contractele de muncă. Actul normativ reglementează...

Comentarii recente