Acasă Cosul cu vipere Cos cu vipere: Motorina îți mâncă neuronul?

Cos cu vipere: Motorina îți mâncă neuronul?

cos vipere

Cașchetarii Locali de la parada de sâmbătă musai o fo să le arate jurnaliștilor că au sange-n instalatie, deși unii sunt mai ”destepti” decat prevede legea, alți… vai de mama lor, totuși, Agendul 007 cu mustăcioară lui ofilită s-o arătat vrașnic să îi strice ziua unui om de presă. Om cu 20 de clase peste el… plus cele 7 de acasă… o tăcut!

Mustăcioară lui pana corbului… omu’ de la Locală inervat la culmea că trebuia să lucreze… s-o arătat deranjat prin comportamentu său de 2 bani, exact desprins de la măsa de la țară…! .

Deși stim ce ”oameni”... umblă cu procesele în măna… Că avem procese scrise de ei… fară logică și fără font. Deși atunci puteam să îi acționăm în instanță… ne-a fost milă de ei… Totuși păstrăm la naftalină documente, peste altele mai vechi!

…Revenim la oile noastre, adică la berbec… Sâmbătă… Garcea Local făcea spume.. gen: ” auzi… pleacă de acolo, adică din parcare… și mută mașina lângă aia a consiliului”… la prima ideea părea ok.

Dar când am văzut că după ce mașină presei a plecat din locul indicat de mustăcioară locală, iar exact în acel loc au venit alți fără probleme… ne-am gândit că totuși problema este în altă parte, nici decum la neuronul lui ofilit, susținut de Ionica…!

Nu avem noi bai cu Localii... nu ne interesează că fac trafic cu motorină… și în timpul liber… fac taximetrie… atâta timp cât șefu lor ăla mare îi susține și le admite… e ok. Nu ne intereseaza că toata ziua se joacă cu girofaru ca copii de gradinita… crezând ca sunt mereu mai presus de lege… nu ne interesează!

Ne intereseaza de ce… nu schimbă nimeni sistemul finantat din banii sătmarenilor… Adică să angajeze oameni capabili, responsabili să ne apere… nu să iși bată joc de noi… de cei care le finanțăm salariul.

Șeful ăla mare are scoală militară.. dar nu prea se vede… Demult… filăm sistemul corupt și ca a treia putere în stat am luat măsuri care au fost confirmate cu brio! NOI… Așteptăm poziția celor de la A.N.I… la cele relatate… adică… noi știam demult… asta!

Acum știu și alți! Cei care vă vor trimite citație… la unii... pentru simplu fapt.. ”gen”, ”conflict de interese”…

PS: cică, o fac pe alt sistem și pe altă -filieră-... Să nu dormiți după ora 05:00… că nu se știe cănd… strigă zâna bună, ”Deschide…”. Succes!

- Advertisment -

Cele mai populare

Situația infectarilor cu Sars-COV-2

Până pe data de 26 noiembrie, pe teritoriul României, au fost confirmate 449.349 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID...

Postul,milostenia și iubirea aproapelui- cununa creștinului

Noi credem că Dumnezeu este cu noi, însă pentru a reface sau a nu pierde legătura de iubire cu El, pentru a...

Atenție!Sancțiuni contraventionale intră in vigoare din acest week-end

Legea care permite autorităților să ridice mașinile parcate ilegal urmează să fie publicată în Monitorul Oficial după ce președintele României, Klaus Iohannis,...

Strategia de vaccinare anti-Covid urmează să fie adoptată

Strategia naţională de vaccinare anti-COVID ar putea fi aprobată în şedinţa de guvern de vineri, urmând ca săptămâna viitoare să fie adoptată...

Comentarii recente