miercuri, aprilie 24, 2024
AcasăLocale''Cosul de Pasti'': O familie cu 11 copiii vor avea sarbatorile pascale...

”Cosul de Pasti”: O familie cu 11 copiii vor avea sarbatorile pascale mult mai frumoase!

Si in acest an, 2018, actiunea caritabila „Coșul de Paști” continua pentru a aduce un gram de bucurie celor nevoiasi.

Jurnalul de Satu Mare alaturi de BenyTrans au pus mana de la mana pentru ca, sarbatorile de Pasti ce urmeaza sa fie putin altfel… Hainute, alimente, dulciuri si multe alte lucruri au fost aduse la o familie din Tataresti cu 11 copiii, care ocuiesc intro camera toti 13. Conditiile de trai sunt greu de imaginat… va prezentam cateva poze care vorbesc de la sine.

Cu ocazia sărbătorilor pascale, dorim să aducem puțină lumină în casele celor mai puțin norocoși, să le alinăm puțin durerile și singurătatea și să așezăm un suras pe chipurile parinților și copiilor. „A fi fericit înseamnă a-l face fericit pe celălalt”, părintele Arsenie Boca (1910-1989).

Apropierea sărbătorilor pascale ne copleșeste de fiecare dată cu emoție și ne reaprinde dorința de a fi mai aproape de semenii noștri care sunt greu încarcați de suferință, neajunsuri și sărăcie. Un dar adevărat și ușor de oferit e acela care vine din suflet, pe care îl oferi cu bucurie și care, prin faptul că l-ai oferit îți aduce împlinire și mulțumire.

Coșul de Paști va conține jucarii, produse tradiționale specifice și necesare pe masa unei familii, alimentare neperisabile care vor face ca masa sărbătorilor pascale să fie mai bogată pentru cei care poate mulți ani nu s-au mai putut bucura de aceste sărbători pline de emoție și speranță.

Cei care doresc să se implice activ în cadrul acțiunii sunt asteptați să ne contacteze:

*Mai multe detalii la nr de tel 0741-399-908 ; Persoana de contact: Adrian Bilanici

*Dacă cunoști o familie sărmană nu ezita să ne contactezi: 0741399908

Este prea dureros sa constati ca masa ta este plina de bunatati si a altora este atat de goala.
*Actiunea se desfasoara doar pe judetul Satu Mare.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente