marți, februarie 7, 2023
AcasăPoliticaNationalCristian Valer Beșeni a fost numit secretar de stat la Ministerul Mediului

Cristian Valer Beșeni a fost numit secretar de stat la Ministerul Mediului

Fostul vicepreședinte al Consiliului Județean Satu Mare, Cristian Valer Beșeni, a fost numit secretar de stat la Ministerul Mediului Apelor și Pădurilor .

După retragerea PNL de la guvernarea locală, fostul vicepreședinte liberal a ocupat funcția de consilier în cadrul Consiliului Județean Satu Mare, funcție din care se va retrage în urma numirii de la Ministerul Mediului.

“Cristian Valer Beșeni secretar general al PNL Satu Mare a fost numit în funcția de secretar de stat la Ministerul Mediului.

​Prin Decizia cu nr.566/16.12.2022 a domnului prim – ministru, Nicolae – Ionel Ciucă, colegul nostru, Cristian Valer Beșeni, a fost numit în funcția de secretar de stat la Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor. Pentru liberalii sătmăreni această numire reprezintă o victorie, dar și o recunoaștere a valorii oamenilor din PNL Satu Mare. Suntem încrezători că și în această nouă calitate de înaltă demnitate publică, Cristian Valer Beșeni își va face datoria în mod exemplar și va sprijini acele proiecte care să fie în beneficiul tuturor comunităților noastre și avem convingerea că PNL Satu Mare va avea numai motive de mândrie, legate de viitoarea activitate a noului secretar de stat.”, transmite PNL Satu Mare.

În perioada 2020 – 2022, Cristian Valer Beșeni a ocupat funcția de vicepreședinte al Consiliului Județean Satu Mare, poziție în care s-a remarcat ca un bun organizator și coordonator al instituțiilor pe care le-a avut în subordine.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente