Acasă Sport International Cristiano Ronaldo, eliminat la meciul 600 din întreaga carieră

Cristiano Ronaldo, eliminat la meciul 600 din întreaga carieră

ronaldoReal Madrid a câștigat cu greu pe terenul echipei românului Florin Andone, iar Cristiano Ronaldo și-a stricat aniversarea celui de-al 600-lea meci jucat în carieră.
Portughezul, care în urmă cu 11 zile câștiga pentru a trei oară Balonul de Aur, a văzut direct cartonașul roșu în minutul 82 al meciului de pe Estadio Nuevo Arcangel.
L-a lovit cu piciorul pe Edimar, care a căzut imediat pe gazon, apoi a fost încolțit de portarul Carlos și de fundașul Crespo. L-a lovit și pe acesta din urmă, cu dosul palmei, însă fără intensitate. Arbitrul Alejandro Hernandez l-a eliminat direct.

În timp ce ieșea de pe teren, Cristiano Ronaldo a făcut și un gest arogant la adresa spectatorilor care îi însoțeau drumul către vestiare cu fluierături, huiduieli și admonestări. Într-un mod ostentativ, portughezul a început să curețe simbolic emblema de pe tricou, care atestă titulatura de campioană mondială a cluburilor.
A fost cel de-al 5-lea cartonaș roșu primit de Cristiano Ronaldo la Real Madrid. Are 9 în total, fiindcă a mai fost eliminat de 4 ori și pe când juca pentru Manchester United.

- Advertisment -

Cele mai populare

Show-ul alegerilor americane continuă

Într-o conferință de presă de joi, echipa juridică a președintelui Donald Trump, condusă de Rudy Giuliani, a declarat că Trump a câștigat...

UTA Arad învinge campioana chiar la ea acasă

CFR Cluj, campioana în curs a României, a pierdut duminică seara pe teren propriu cu scorul de 1...

Ca de atâtea ori în istorie, liberalii vin să facă ordine!

Interviu cu Beniamin Kira, candidat PNL la Camera Deputaților Cunoscutul om de afaceri sătmărean, Beniamin Kira, este unul din...

Trag linie și scad…

          Niciodată nu am iubit bilanțurile, mai ales cele existențiale. Ce ai făcut, ce nu, unde ai greșit, sau unde ți-ai rupt...

Comentarii recente