Acasă Sport International  Cristiano Ronaldo mașinărie de goluri și la Juventus

 Cristiano Ronaldo mașinărie de goluri și la Juventus

Juventus a jucat duminică împotriva echipei Fiorentina și a reușit să învingă cu scorul de 3 la 0, reușind astfel să își consolideze poziție de lider din Seria A. Cristiano Ronaldo a reușită să înscrie două goluri, reușind astfel să ajungă la 50 de goluri marcate pentru campioana Italiei.

Fiorentina a început curajos meciul de la Torino. Scszesny şi-a salvat echipa la cea mai spectaculoasă fază a primei reprize, atunci când Chiesa a fost la un pas de un gol fabulos.

 

Juventus a primit penalty în finalul primei reprize, iar Cristiano Ronaldo nu a ratat de la punctul cu var.Sistemul VAR i-a oferit lui Ronaldo şansa de a marca şi în repriza a doua, după un fault al lui Ceccherini. Portughezul l-a păcălit încă o dată pe portarul advers pentru 2-0.

 

Ronaldo a ajuns la 50 de goluri în 70 de meciuri în care a îmbrăcat tricoul lui Juventus. În prelungiri, De Ligt a închis tabela la 3-0, iar „bianconerii” au ajuns la 17 victorii în 22 de etape.

 

Mai mult, Cristiano a prelungit seria în care înscrie la nouă etape și a egalat recordului clubului, deținut de David Trezeguet din decembrie 2005. Atacantul portughez are 15 în ultimele două luni în campionat, 19 în total și îl vânează din spate pe Immobile (24).

 

Rezultatul l-a dezgustat însă pe patronul Fiorentinei: „ Juventus, cu salarii de 350 de milioane, n-are nevoie de asemenea porcării. Arbitrii decid totul în Italia, al doilea 11 metri l-a primit cadou”, s-a revoltat Rocco Commisso.

 

Juventus este lider în Serie A, cu 54 de puncte în 22 de etape. Inter este pe 2, cu 48 de puncte și un meci în minus.

- Advertisment -

Cele mai populare

Zece minute să plângi…

Având al doilea cel mai mare număr de cazuri de coronavirus din lume, Brazilia a impus restricții la înmormântări, iar familiile...

Vânzarea terenurilor agricole afectată de noile restricții.

Vânzarea terenurilor agricole situate în extravilan se va efectua, începând din data de 13 octombrie 2020, după reguli noi. Printre noutățile aduse...

Povestea celei mai vechi mănăstiri insulare din România.

Daca e week-end gândul ne zboară departe ,pe frumoasa vale a Oltului, în zona stațiunii Călimănești-Căciulata. Căutăm obișnuitul loc de popas...

Bei cafea?!Traiești mai mult.

Iubitori ai cafelei, bucurați-vă. Noile studii sugerează că cei care beau două- trei cești de cafea pe zi...

Comentarii recente