29.8 C
New York City
sâmbătă, iulie 2, 2022
AcasăPoliticaCristina Ilieș va fi noul viceprimar al municipiului Satu Mare

Cristina Ilieș va fi noul viceprimar al municipiului Satu Mare

Invitat în emisiunea moderată de colegul nostru Victor Constantinovici, în grupul de Facebook “Știrile Zilei Satu Mare”, președintele PSD Satu Mare, Mircea Govor, a afirmat că persoana care va ocupa postul de viceprimar al municipiului Satu Mare din partea PSD, va fi Cristina Ilieș.

Aceasta este președinta organizației de Tineret a PSD Satu Mare, este în politică de opt ani iar potrivit președintelui Mircea Govor, viitoarea viceprimăriță a municipiului Satu Mare este și foarte activă în cadrul partidului. Totodată, Cristina Ilieș este și cea care coordonează departamentul de comunicare în cadrul organizației. 

“Cristina este o fată foarte bine pregătită, e director economic în Consiliul Județean, ceea ce nu e puțin, are vechime și are experiență multă în politică. Eu am promovat-o în urmă cu opt ani și de atunci este un om de bază”, a precizat Mircea Govor.

Practic, social democrații nu au o altă variantă, după cum a recunoscut și Mircea Govor. Din cei trei consilieri locali PSD, Cristina urmează să fie învestită în funcție pe locul rămas liber în urma decesului regretatului Călin Durla, dr.Dorel Coica pare că nu-și dorește să ocupe fotoliul de viceprimar, la fel și Ciprian Crăciun care recent a fost numit director la ARR.

Dacă la municipiu lucrurile au fost simple, la județ deocamdată nu s-au definitivat discuțiile. PSD are cinci consilieri județeni iar în perioada următoare se vor concretiza și acolo lucrurile.

Într-un interviu acordat pentru Jurnalul de Satu Mare în anul 2018, întrebată fiind ce ar schimba dacă ar fi primar pentru o zi, Cristina spunea: ”Administrația publică locală este un domeniu foarte vast și cu implicații în toate spețele sociale, desigur că fiecare și-ar impune viziunea dar este complicat și provocator să și reușești. Poate că eu mi-aș îndrepta atenția mai mult spre programe pentru tineri, spre proiecte de promovare a orașului mai ales că avem și infrastructura turistică necesară”.

Potrivit unor surse, tânăra îi va lua locul liberalului Gheorghe Stan.

Sursa foto: Facebook Cristina Ilies

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente