sâmbătă, decembrie 2, 2023
AcasăEconomico-socialLocale smCSM Olimpia, eliminată de Minaur din Cupa României

CSM Olimpia, eliminată de Minaur din Cupa României

Echipa de fotbal al Clublui Sportiv Municipal Olimpia Satu Mare a pierdut meciul din Turul II al Cupei României Betano, jucat miercuri după amiază împotriva formației Minaur Baia Mare, scor 2–3.

Fără cinci jucători de bază, Zsiga Ervin, Andrei Pop, Cătălin Oanea, Alex Mărieș și Raul Vidrăsan, toți accidentați, echipa noastră a cedat în fața echipei retrogradate din eșalonul secund.

În prima repriză portarul Denis Moldovan a avut câteva intervenții foarte bune, însă în minutul 23 Darius Gherman a găsit drumul spre primul gol al meciului, printr-un șut dincareul mic (0–1).

Repriza a doua a început bine pentru elevii antrenați de cuplul Cosmin Iuhas-Florin Fabian. Rezerva Pop Nándor a intrat bine în joc, și după un duel câștigat în apropierea careului a centrat bine până la Adrian Șter, care cu un șut puternic a egalat (1–1).

Părea, că CSM Olimpia a revenit bine după pauză, însă șutul lui Adrian Micaș a trecut cu puțin pe lângă poartă.

Însă maramureșenii au restabilit avantajul: după un corner de pe partea stângă, Raul Gherman a marcat cu capul imparabil din mijlocul careului, sub bară (1–2).

Echilibrul a fost rupt și mai mult după ce în minutul 65 Daniel Stoian, nemarcat a înscris din mijlocul careului (1–3).

CSM Olimpia a marcat în primul minut de prelungiri prin nou intratul Veress Zsombor, după un contraatac (2–3), însă golul egalării nu a mai venit, iar Minaur se califică în faza a 3-a a competiției.

Sâmbătă de la ora 11.30 va urma un nou amical acasă, în compania viitoarei adversare din Seria 10 a ligii a 3-a, Minerul Ocna Dej.

Decalrația antrenorului Cosmin Iuhas:

„A fost un meci pierdut. Nu cred, că a fost diferența așa de mare între noi și Baia Mare, dar pe greșelile personale și faptul, că ne lipsesc cinci titulari de bază ne-a făcut să ne exprimăm așa de greu. Dar fără îndoială e meritată victoria echipei din Baia Mare.

Cu siguranță, că în campionat va fi un alt meci cu Minaur, va fi și exprimarea noatră altfel. Mai avem de pregătit și de pus la punct multe. Am încredere, că putem să reglăm lucrulile în aceste două săptămâni, care au mai rămas, și vom arăta cu totul altfel. Vom recupera și din cei accidentați și va fi o altă față a echipei.

Doresc să mulțumesc celor, care au venit azi la meci, să ne susțină, și spreăm, să-i avem alături și în meciurile din campionat.”

CUPA ROMÂNIEI BETANO, TURUL II

CSM Olimpia Satu Mare – CS Minaur Baia Mare 2–3 (0–1)

Marcatori: Adrian Șter 47, Veress Zsombor 90+1, respectiv Darius Gherman 23., Raul Gherman 53, Daniel Stoian 65.

CSM Olimpia: Denis Moldovan – Paul Copaci, Adrian Bura (79, Mihăiță Mureșan), Raul Apai (46, Pop Nándor), Adrian Micaș, Mihai Lazăr (65, Răzvan Prodan), Viorel Chinde, Daniel Vereguț, Adrian Șter, Emanuel Morar (46, Marco Bota), Süveg Nándor (61, Veress Zsombor).

Antrenor: Cosmin Iuhas. Director tehnic: Florin Fabian.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente