joi, februarie 9, 2023
AcasăSportNationalCSU Ploiești a pierdut cu 92-79 la Lokomotiv Kuban

CSU Ploiești a pierdut cu 92-79 la Lokomotiv Kuban

Campioana României la baschet masculin, CSU Ploiești a fost învinsă cu 92-79 în deplasarea de la Lokomotiv Kuban și rămâne pe ultimul loc în grupa N csu ploiestidin EuroCup

 Miercuri seara, CSU Ploiești a evoluat în deplasare cu Lokomotiv Kuban în cadrul etapei a 5-a din grupa N din EuroCup. Înaintea acestui meci echipa prahoveană ocupa ultima poziție în grupă cu o victorie și trei înfrângeri, în timp ce echipa rusă era lider cu punctaj maxim. În acest sezon Lokomotiv Kuban a câștigat toate cele 14 meciuri din EuroCup. În aceste condiții nu a fost nici o surpriză faptul că la casa de pariuri sportive online bet365 echipa rusă a avut o cotă de doar 1,02 pentru victorie. Totuși, această diferență uriașă nu s-a văzut în primul sfert pe care CSU Ploiești l-a câștigat cu 20-18. Și începutul sfertului doi a fost unul bun pentru echipa prahoveană care a condus cu 5 puncte diferență, însă Lokomotiv Kuban a revenit foarte bine și s-a impus cu 23-20 în sfertul doi. Campioana României rămânea însă în cărți pentru victorie pentru că era condusă la pauză doar cu 1 punct diferență, deși mulți se așteptau să piardă categoric.      

  

Și după pauză CSU Ploiești a jucat foarte bine și a rămas aproape de adversara sa, însă a pierdut sfertul trei cu 25-21. Din păcate ploieștenii n-au mai rezistat și în sfertul patru pe care l-au început foarte prost, iar echipa gazdă s-a desprins rapid la 10 puncte diferență. Mai mult, la un moment dat echipa prahoveană părea că a căzut complet, iar Lokomotiv Kuban a condus chiar cu un avans de 18 puncte. Totuși, pe final CSU Ploiești a mai redus din diferență și a pierdut cu 92-79. Acest ultim sfert a fost unul foarte slab și a pierdut la o diferență de 8 puncte, scor 26-18. Cel mai bun marcator al acestei partide a fost Krunoslav Simon de la Lokomotiv Kuban cu 26 de puncte. De cealaltă parte pentru echipa ploieșteană cele mai multe puncte au fost înscrise de Jonte Flowers, 24 puncte.

 

În celălalt meci al grupei N din etapa a 5-a, Nancy a primit vizita Valenciei. După patru etape spaniolii erau pe locul 2 cu două victorii și două înfrângeri, în timp ce francezii ocupau penultimul loc cu o victorie și trei înfrângeri. Așa că Valencia era favorită în partida de miercuri chiar dacă a jucat în deplasare. Primul sfert a fost foarte strans și s-a încheiat la egalitate, scor 19-19, dar până la pauză spaniolii s-au desprins la 3 puncte după ce s-au impus cu 22-19 în sfertul doi. În sfertul trei a fost același scor ca în primul sfert. În ultimul sfert francezii au fost mai buni, dar s-au impus doar cu 16-15 și astfel au pierdut partida la două puncte diferență, scor 75-73.

 

În urma rezultatelor din etapa a 5-a a grupei N din EuroCup situația a rămas neschimbată. Pe primul loc se află Lokomotiv Kuban cu punctaj maxim, urmată de Valencia cu trei victorii și două înfrângeri. Nancy și CSU Ploiești au amândouă câte o victorie și patru înfrângeri, dar echipa prahoveană are un coșaveraj mult mai slab și de aceea ocupă ultima poziție. Săptămâna viitoare va avea loc ultima etapă din EuroCup, însă meciurile nu mai au importanță deoarece se știe că rușii au câștigat grupa N, iar a doua echipă calificată este Valencia. Singura dispută ar fi pentru locul 3 pe care CSU Ploiești l-ar ocupa dacă va câștiga în ultima etapă partida de pe teren propriu cu Nancy. În Franța, ploieștenii au pierdut cu 84-67.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente